Sabri için Milan iddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sabri için Milan iddiası

Milan'lıların forumuna gittim adamlar nöbet tutuyorlar Sabri için.:D

Frikiklerin, uzaktan şutların, posizyon bilgisi üst düzey bir oyuncu özellikle ortalarının adrese teslim olması. Bence olabilir neden olmasın ?

Milan son yıllarda o kadar rezalet bi takım oldu ki alırlarsa şaşırmam . :D Arda fazla gelir onlara ;)

eğer böyle bir şey olursa hemen satın durmayın :)

Sakın satmasınlar, biz Sabri siz ne yaparız :D (caktırmayın;))

Yalnız şaka maka alırlarsa Maldini'nin yerini doldururlar vallaha:D

Adamların forumuna gidiyorum Sabri'yi tanıtacağım:D

renkdaşlar aramızda becerikli bir arkadaş varsa sabrinin attığı en güzel frikikleri, golleri video şeklinde hazırlayıp ac milan scoutuna gönderse olmaz mı:D klübümüze ve bize büyük faydası olur valla. yönetim sat sabriyi, rahatlat bizi

Sabri sen milana git bende milan forması alıp formanın arkasına 55 Sabri yazdıracam :D

Saçma sapan bir haber ama Milan kıyak geçse fena olmaz :D Acaba topu San siro dışına atıp stad çevresinde ki evlerin, ya da geçen arabların camını indirebilecek mi yoksa ulan bu stad bayağı büyük en iyisi dikine vurup bi uydu düşüreyim diyerek dünya rekoru yapar mı :D asıl soru bu olmalı. Bir de Pirlo ya bırak ben atarım :D baba sen bak işine diyip duran toplara koşması :D Git git 55

saçma sapan bir haber ama milan kıyak geçse fena olmaz :d acaba topu san siro dışına atıp stad çevresinde ki evlerin, ya da geçen arabların camını indirebilecek mi yoksa ulan bu stad bayağı büyük en iyisi dikine vurup bi uydu düşüreyim diyerek dünya rekoru yapar mı :d asıl soru bu olmalı. Bir de pirlo ya bırak ben atarım :d baba sen bak işine diyip duran toplara koşması :d git git 55

:d:d:d

Sabri ottimo calciatore, non venduto.

Çaktırmayın.. :D AC Milan yöneticisi gelirse diye.. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt