Sabri için Milan iddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sabri için Milan iddiası

cidden ha sabri milana transfer falan olsa hele bide antremana çıksa fenevbahce tarikatının müritler toplu intahar eylemleri düzenler... kurtuluruz hepsinden :D bi taşla iki kuş... üste para verelim :D

cidden ha sabri milana transfer falan olsa hele bide antremana çıksa fenevbahce tarikatının müritler toplu intahar eylemleri düzenler... kurtuluruz hepsinden :D bi taşla iki kuş... üste para verelim :D

Yok ya bence fenerlilerde güler, beraber güleriz. :D Böyle bir transfer olsa acayip makaraya alırım. :D

milan bu sene küme düşmezse iydir gerçekten vasat bir kadroları en azından maldininin futbolu bırakması ile defans hatıının yaş ortalamsı 40 ın altına düştü:D

Sabriyi eski aciga transfer etsek ne güzel olur, orda daha çok sevilir :D

1 dakikalık bir çalışma hazırladım yarına çok güzel 1 tane hazırlarım sabirye değer :D

4bb354de3dc94d30b2ff6f8.jpg

sabriyi san siro da düşünemiyorum bile.

Yemin ediyorum sabri italyaya gitsin,bir daha hiçbir italyan kulübü türk futbolcu transfer etmez.

Ayrıca Sabri bir Fenomendir.Satılamaz,kiralanamaz,Takas edilemez!!!!

+ getirdiniz mi sabri'nin istatistiklerini?

- getirdik başkanım, buyrun.

+ hım.. 7321 metre koşmuş, bu fena değil. isabetli orta 7/0. isabetli şut 4/0. isabetli taç atışı 8/1. isabetli pas %41. doğru futbolcuyu izlemeye gittiğinizden emin misiniz?

- eminiz başkanım. milan kulübünden sabri'yi izlemek için geldik deyince bizimle bir ilgilendiler, bir ilgilendiler. aklınız hafsalanız almaz. sebebini anlamadık ama ağlayanlar dahi vardı. tribünde en iyi yerlerden birine oturttular, sabri'yi özellikle işaret ettiler.

+ bu istatistikler dışında gözünüze batan bir özelliği var mı?

- kendine vücut çalımı atıyor.

+ nasıl ya hu?

- biz de ilk kez gördük, kendi kendini çalımlıyor.

+ başka?

- kafasını sadece devre bittiğinde ve taç atarken yerden kaldırıyor. onun haricinde hep ayaklarına bakarak koşuyor, pas atıyor, orta yapıyor.

+ fiyatını konuştunuz mu yöneticileriyle?

- 500 bin oyro veririz dediler.

+ tanrı aşkına neler oluyor burada? ne söylediğinizin farkında mısınız beyler? biz onlardan oyuncu alıyoruz, onlar bizden almıyor! 500 bin oyro veririz ne demek?

- bilmiyoruz sayın başkan. uzun saçlı, genç bi yöneticileri vardı; sabri'yi alırsanız 500 bin oyro veririz, uçak biletini filan da ben cebimden alırım dedi. anlamadık.
:D

beyler övelim bu başlıkta sabriyi :) sonra buraya bakarlar alcakları varken almazlar mazallah:) sabri benim gördüğüm en iyi beklerden biri.Giderse doğru düzgün maç izlemem artık sanırım:(

- bilmiyoruz sayın başkan. uzun saçlı, genç bi yöneticileri vardı; sabri'yi alırsanız 500 bin oyro veririz, uçak biletini filan da ben cebimden alırım dedi. anlamadık

Geberdim gülmekten :ka25:

Sabri bu klüpten ayrılamaz:) Sonra eski açık ne yapar alıştı artık her maç iki üç kere topun kendilerine gelmesine:D

Sabri mükemmel bir oyuncu.. Oddo da adam mı ulaayynn..!! ?? :D

Hele ki dün ki maçtan sonra kesin almalılar kesin :D Biz Sabri'nin geleceği için konuşuyoruz burda :p

Sabri Milanla anlaştığı anda Milano sokakları ve Taraftar duvarlarında Milanın efsaneleri asılı olr artık şunu gibi mesela :D :D

milansabri.gif

Sabri giderse GS'liliği bırakırım.. :P

O derece seviyorum Sabriyi.. :P

A few times I saw.Sabri expected one of the world's best right.

22.5 million euro to buy him but the price

we will never give KINGSabri to Milan. He is our best weapon.He means to us what Pato means to you.

Alçaktan uçalım.. Zuhaha.. :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt