Sabri Sarıoğlu Fedakarlık Yaptı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1464818695678.jpg

Sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop'a veda eden, Emre Çolak'ı ise Deportivo'ya uğurlayan Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun durumu netlik kazandı.

1 Haziran itibarıyla serbest kalan Sabri ile sarı-kırmızılı yönetim tekrar anlaşma sağladı. Geçen yaz 4.8 milyon TL'ye imza atan deneyimli oyuncunun maddi şartlarda fedakarlık yaptığı öğrenildi.

(Sabah)

Sabri yine takimda kaliyor yani.

Ya ben Sabrinin forum kadar karsisinda degilim. Ama Sabri yedek kalmali.

Simdi Sabriden once hic bir halta yaramamis ve yaramayacak olan Donk, Tarik, gobekli,semih, bilal, jem, hamit ,dzemaili,umut gibi adamlar varken sabri makul bir fiyata kalabilir. Sonucta takimda asla 2 lik cikarmayan yeteneksizligi disinda sorun yaratmayan biri.

Asist olarak da tum beklerinden iyi.

1 milyon dolardan fazla olmasa bari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duz hesap 4.5 milyon alacaktir.Allah sizi bildigi gibi yapsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kene'ul gayretullah-type shit

Futbolu bırakması büyük bir fedakarlık olacaktır şüphesiz bunu bizim için yapabilirsin ben inanıyorum.

Aydın falan bile gitti bu adam yapıştı kaldı yakamıza düşmüyor.

Bunu takımda tutmak isteyen haindir.

En büyük şerefsizdir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sabrinin yerinde siz olsaniz gider misiniz? Sabriye 1+milyon dolari birakalim, 300 bin dolari verecek takim var mi?

Büyük yemin ettim. Sabri ve Emre Colak GSde kalirsa, GSyi birakacagimi söyledim. Yenilesin, bende GSyi birakiyim.

Son düzenleme:
Açıklanmıyorsa maaşı bilinki 100 lira falan fedakarlık yapmıştır. Taraftar istemiyor diye bu haberler yapılıyor "ben para konuşmam" gibi.

Defol git lan karaktersiz herif

-Tapatalk-

Bundan kurtulus yok :(

Sabrinin yerinde siz olsaniz gider misiniz? Sabriye 1+milyon dolari birakalim, 300 bin dolari verecek takim var mi?

Büyük yemin ettim. Sabri ve Emre Colak GSde kalirsa, GSyi birakacagimi söyledim. Yenilesin, bende GSyi birakiyim.
Tam isabet olur zaten Galatasaray dan çok Bayerni konuşuyorsun burada.

Kişiler yüzünden Galatasarayı bırakacak / bırakmayı düşünecek adamdan hayır gelmez zaten. Hele hele bu kişi Sabri gibi bir bomboş adam ise. Galatasarayı Bayerni sevdiğin kadar sevmiyormuşsun demek ki.

Bayen forumlarında "viel Spaß".

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt