Sabri Sarıoğlu ile Yolların Ayrılmasını Doğru Buluyor musunuz?

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Sizce Sabri Sarıoğlu'nun takımdan gönderilmesi doğru bir karar mı ?

Bu soruya şu an için cevap vermemiz pek mümkün değil. Yapılacak transferlere göre değerlendirme yapmak daha uygun olur.. Eğer yerli sağ bek transferi yapılmayacaksa büyük salaklık.

Milli takimda alternatifi olmayan Gökhan Gönül o bölgenin tek iyi yerlisi. Gerisi ortalama/vasat bek..

Sabri, Veysel'den iyi mesela.. Ben HAYIR diyorum.

Sabri'den daha kaliteli sağ bekimiz var mı ? yok. Gitmesine birsey diyemem ama sağ bekte oynayacak oyuncu bakalım Sabri'den ne kadar fazla katkı sağlayacak.

Bu arada Sabri tak diye yollandı ama Melo efendinin hala daha kampa katılmamasına kimsenin ses cıkardığı yok.

Takımda kaliteyi artırmak için çöpleri de göndermek lazım demi ama

Sınır varken ve Sabri'de geçtiğimiz sezon iyi oynamışken HAYIR !

%50 %50 idim ama

Takımın imajını yerle bir eden bi isimdi . Bana Fark etmez rakipler istediği kadar dalga Geçsin Köküne kadar savunurdum . Ama 2 yıldır bakıyorum sabride kendiyle dalga geçiyor . Bu sebepten %51 önce geçerek evet diyorum .

Dünyada ki tüm sağ bekler tükenip sadece Sabri de kalsa oyum evet olurdu.

Hayır.

Yerini kimle dolduracaklar.sabriden iyi yerli varmı. Yoksa. 503 ten dolayı Yabancı da alamayız.

Gitmese iyi bir yedek olurdu.

Gitmesi kesinleştiyse de güle güle diyip uğurlamak en doğrusu.bir de vefa maçı şart

bir kere alt yapı için iyi bir örnek değil..

sabri bunca sene nasıl takımda kaldı diye düşünse alt yapı oyuncusu.. hakemle tartış rakip oyuncuyla tartış fenerlileri tartakla üçlü çektir.. yeteneğini geliştirme sonra gelsin paralar.

bunu gören bir oyuncu nedne kendini kassın ki ??

Geri
Üst Alt