Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'da Flaş Gelişme!

Şaka maka umut Gündoğan'da kalmış takımda, biz mi abartıyoruz yoksa hocalar da mı bir mallık var çözemedim.

Veysel Sabri'nin eline su dokemez, Sabri nasil Veysel'in yedegi oluyor onu anlamadim

Sabri af edilince Tarik transferi yatiyorsa, o zaman cok cok cok güzel bir haber!

Yok hem Sabri af edilip hemde Tarik transfer ediliyorsa o zaman Yönetim amacin ne??

Türkiye kupasında falan takılsınlar.

gerçek galatasaraylı sabri parasını tıkır tıkır alacak hemde büyük bir ihtimalle bir tek dakika oynamadan

gerçek galatasaraylı adam gibi gider ekmeğini yediği kulübün sırtında kambur olmazdı

Kafa yerinde olsa Engin her maç süre alır bu takımda.

Bu takımda da alır, Türkiye ligindeki her takımda da alır..

Anlamsız hareketler! Allah korusun Engin'i falan bir daha bu forma altında görmek istemiyorum!

Sabri altyapı kontenjan indan cl kadrosunda bile olur.. Aydın filan bu yuzden takımda tutuldu geçen yıl...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

gerçek galatasaraylı sabri parasını tıkır tıkır alacak hemde büyük bir ihtimalle bir tek dakika oynamadan

gerçek galatasaraylı adam gibi gider ekmeğini yediği kulübün sırtında kambur olmazdı

Şu "sözleşme yapmak", "anlaşmak" tabirleri niye bu kadar kıymetsiz bizim milletin gözünde hiç anlayamıyorum.

Şu Engin 1 gram kafasını kullansa hırs yapsa varya bu ligde orta sahada üzerine oyuncu olmayacak ama adam hırs yapmak yerine küsüyor kendini alkole veriyor göbek yapıyor..

Bu ülkenin gördüğü en yetenekli oyuncularından biri ama yapmıyor işte oynamıyor.

Herif bilmem kaç maç cezadan sonra çıktığı ilk maçtan itibaren aynı saçmalıklara devam etmektedir; göbeği salmış bacaklar çöp, adım atmaya mecal yok, doğal olarak kadroya girememektedir, 30 yaşındadır ve sözleşmesi de sezon sonunda bitmiştir...

Herhangi bir ciddi Avrupa kulübünde yüzüne bakılmaz böylesinin, defolup gider...Biz böyle bir adamla, adeta ödüllendirircesine öncekinin 2.5 katı yıllık ücretle sözleşme yeniledik, Terimtor marifetiyle...Bunun gibi bir dolu saçmalıklar serisi...

Kulübün bunlara rağmen ayakta durabiliyor olması müthiş bir potansiyeli işaret ediyor!...İşi bilen, uyumlu ve istikrarlı bir yönetim; ''Ego mastürbasyonu'' yerine ülke, lig ve kulüp şartlarına en uygun kısa-orta-uzun vadeli çözümler üretebilecek futbol aklına sahip bir teknik direktörle şu an ütopik gelen hedeflere ulaşmak pekala mümkün demek ki!...

Şu "sözleşme yapmak", "anlaşmak" tabirleri niye bu kadar kıymetsiz bizim milletin gözünde hiç anlayamıyorum.

haklısın ama artık birlikte çalışmak istemiyoruz dendiği vakit ayrılmayı bilmek lazım ki futbol sektöründe sözleşme transfer yolu ile çok çabuk bir şekilde ortadan kalkıyor

misal iyi bir oyuncu Avrupa'da oynamak istediğin de sözleşmenin pek bir tutucu etkisi olmuyor

üstelik burdaki oyuncu herzaman gerçek galatasaraylıyım diye ortalıkta dolaşan sabri

madem öylesin o zaman alıp ceketini gitmesini bileceksin kambur olmayacaksın

Sabri neyse oynama ihtimali azda olsa var bence ama Engin'in hiç yok nerdeyse.Engin'in ayrılma kararını kendi alması lazımdı.Demek ki oynamaya niyeti yok

Beyler acilen ama acil Engin Baytar takima kazandirilmalidir...

------------Muslera----------

Tarik..semih....chedjou..telles

....................melo.................

Pandev...engin...dzemaili..bruma

...............burak..........................

trde ise

.......muslra

Veysel.semih.chedjou.tarik

olcan dzemaili melo engin bruma

...........burak...

Olay budur

Engin motiveli ise kötü oyuncu degil, bence bir daha sans verilmesi lazim.

Sabri ise.....

yaran_capsler__96c5d_800.jpg

Hani Cimbom aşığıydın Sabri?

O kadar aşıksan hadi bakalım oynamadığın halde yıllık 1 milyon 250 bin dolarcıktan vazgeç,para alma ?

Geri
Üst Alt