Sabri Sarıoğlu: "Volkan adam olsun"

Kavga filan yok , arkadas bir kongre uyesiyle konustugunun bir an icin farkina varamadi herhalde

yanlisinin farkina varacaktir dusuncesindeyim

o yuzden su mesaj bolumune ya da avatar cevresine bir kongre uyesi yazisi yazmak lazim , hep soyluyorum

burak-yilmaza-sen-adam-misin-diyen-taraftar_191715-1160_640x360.jpg

karısı neidüğü belirsiz toplarla kanki. kendi de arada takılıyo onlarla. takımda sürekli hır çıkarıyo. top oynadığı yok.

Kavga filan yok , arkadas bir kongre uyesiyle konustugunun bir an icin farkina varamadi herhalde

o yuzden su mesaj bolumune ya da avatar cevresine bir kongre uyesi yazisi yazmak lazim , hep soyluyorum

Senin gibilerini bu takimin kongresine sayiylami gonderiyorlar. Secmece karpuz gibisiniz.

Renginizi net belli edin delikanli gibi ona gore konusalim sizinle. Bir gun besiktasli oyuncuyu yalamalar birgun fenerbahceli ayi volkani yalamalar. Zaten hergun dursun amcani yalamalar nedir lan karaktersizlikte cigir actiniz. Ayrica bu foruma kim seni troll olarak gonderdi onu soyle adam gibi Aziz Yildirim mi? yoksa Fikret Orman mi?

Kongre üyesiyle konusurken neyin farkina varacakmisiz bi aciklasana hele?

Tum kardesim geyik gibi avlamis resmen, havasindan heralde cok basarili is cikarmis

Küfretmiş gerçekten demek,iyi yapmış volkan dingili hak ederde sabri'yi savunasım da hiç yok yav

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt