sabri sarıoğlu'nun stratejik bir deha olması

Murat Hülagü

10 Numara!
Prandellinin ilk icraatının sabriyi kadro dışı bırakmak olduğunu duyunca çoğumuz sevindik bu hastalıktan kurtulduk dedik ama yine başarısız olduk.

Kanser yine nüks etti tedavi tamamlanamadı.

Adam ısrarla takımda kaldı yüzsüzlüğe verip kapıdan kovulup bacadan girdi A2 ile maçlara çıktı.

Ve şimdi meyvesini aldı.

Aranan adam Sabri Sarıoğlu.

O geldiğinde herşey düzelecek eski günlerimize döneceğiz !

Geçen seneki takımdan Drogba gibi adam gitmiş Drogba da kim ? Asıl önemli olan Sabri Sarıoğlu.

Ama bir gerçek var ki bu adam sırf beyin bu günleri adı gibi biliyordu. Meydanın kendisine kalacağınan emindi. Şimdi bir de jest yapılıp bol sıfırlı sözleşme yapılacakmış. Helal olsun sana sabri Galatasarayı çözmüşsün artık sende bu düzenin büyük bir parçası olmuşsun.

sabri_sarioglu_447526.jpg

Thread-ul Kenan Thompson

tumblr_inline_mn423zlwjk1qz4rgp.jpg

Sozlesme kismi dogruysa basalim kulubu kurtaralim Galatasarayimizin parasini bunlardan yeter artik ya

Sabriye bende çook kızmıştım ama mevcut yerlileri görünce adama haksızlık yapılmıştır.

sabri de yetenek/kalite goren acilen doktora gitmesi lazim. acil diyorum yoksa hayatiniz tehlikede olabilir.

Adam kadro dışı kaldı ama gitti yine çalıştı o yönünü taktir ettim. Diğerleri gibi halı sahalarda dolanmadı.

Ne yazik ki Sabri suan yerli piyasasinda GG ile en iyi sagbek. Kadromuzdaki de en iyi sag bek (yabanci olan Eboue'den sonra). Buna ek olarak takimi atesleyen ve hirsli bir topcu. Suan takimin ihtiyaci olan kan yani. Elimiz mahkum maalesef.

Bol sıfırlı anlaşma yapılmasında sıfırların önüne herhangi bir rakam gelmediği sürece sorun yok. Ayrıca şu Hagi haberleri doğruysa yaktın bizi Hayri diyorum. :(

GG den sonraki Türkiye'de ki en iyi sağ bek yapacak bir şey yok ağlamayın.

GG den sonraki Türkiye'de ki en iyi sağ bek yapacak bir şey yok ağlamayın.

Bi ara türk milli takımın defansı bizdeydi.
35lik Taner Güleri bir maçta 4 gol sallayıvermişti o defansa.

Güldürtmeyin elaleme kendinizi, türkiye milli takımı ortada sabri en iyi ikinci sağ bek olsa ne olmasa ne olur.

Reisimizin en çok sevdiği teknik direktör bile mecbur olmadıkça oynatmıyordu kendisini.
Varın siz gerisini düşünün.

BlueTapa

Adam ısrarla takımda kaldı yüzsüzlüğe verip kapıdan kovulup bacadan girdi A2 ile maçlara çıktı.

Sabri bu takımdan kovulmadı, yalnızca A takıma alınmadı o kadar. Kaldı ki buna rağmen sesini çıkarmayıp çalışmalarına devam etti ve A2 ile maçlara çıktı. Bu da yüzsüzlük değil takdir edilecek bir davranıştır.

Şu anki şartlarda takıma geri dönmesine sevindim.

Bi ara türk milli takımın defansı bizdeydi.
35lik Taner Güleri bir maçta 4 gol sallayıvermişti o defansa.

Güldürtmeyin elaleme kendinizi, türkiye milli takımı ortada sabri en iyi ikinci sağ bek olsa ne olmasa ne olur.

Reisimizin en çok sevdiği teknik direktör bile mecbur olmadıkça oynatmıyordu kendisini.
Varın siz gerisini düşünün.

BlueTapa

yav sadete gelmekte fayda var yabnancı sınırı var mı var muslera-chedjou-telles/bruma-melo-sneijder var bana TR'de Sabri'den iyi Türk sağ bek söylesene yoksa Şener mi? :asd:

Çocukken bal bataklığına batmış kendisi.. Allahın yeteneksiz kazması.

tarık ın veysel in olduğu takımda kendini pele sanması normal, futbol dan anladığını sanan GS.CİMBOM ulemaları... SABRİ DİBİNE KADAR HAKLI....

Nasil Osmanli Ordulari vianayi iki kere kusatip, maglup olduysalar. Bizde ikinci kez Sabri´ye karsi operasyon yaptik, ve yine kaybettik. Fatih Terim ve Hakan Sükür gibi adamlarin bos kagita imza attiklari yerde, nasil oluyorda bu "Galatasaray´in cocuguna" mermer gibi sözlesmeler yapiyorlar aklim almiyor. Adama restmen mobbing uyguladilar, ama herif pes etmedi, mücadele etti ve bizi yendi. Bu hareketi ile Sabri florya´yi bir yere cevirdi diyecem, ama cok agir olacak ve bana yakismayacak, o yüzden yazmiyorum.

En iyi yerli forvet Burak diyenlerin bir diğer bombası en iyi 2.yerli sağ bek Sabri!

Karar kamuoyunun...

Geri
Üst Alt