Sabri ve Adalet!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail Adıyaman

Tecrübeli Üye
[media]https://www.youtube.com/watch?v=HmXNKAArd98[/media]

Şu oyuncu 10 senedir Galatasaray takımında oynamakta ve kaptanlık makamına kadar yükselmiş bir oyuncu.

Gerçekten ne futbolun ne de dünyanın adaleti yok.

Üye görüşü diye açmışsın da baya dolu bir konu olmuş.

Asil 10 senedir Galatasaray da durdugu icin futbolun ve dunyanin adaleti yok diyebiliriz.

Allah razi olsun Prandelli den..

Tarık'ı alalım da şu Sabri konusu kapansın.

Tamam iyi Galatasaraylı. Tamam hırslı vs.

Ama agacım insan hiç mi bunca senedir kendini geliştirmez.

Paraya gelince " Eee ben profesyonelim"

İcaraata gelince " Aama ben iyi Galatasaraylıyım"

Aga benim senden daha iyi Galatasaraylı olmadığımı nereden biliyorsun. Bak ben hem de para da almıyorum bunun karşılığında...

Aga benim senden daha iyi Galatasaraylı olmadığımı nereden biliyorsun. Bak ben hem de para da almıyorum bunun karşılığında...

Senin benim gibi düşünen taraftar inşallah çoğalır da bu çakallar milyon eurolar kazanamaz.

10 yıllık futbolcu kullandığı penaltıya bakın

resmen sağa atacam diye bas bas bağırıyor

ben de iyi gsaraylıyım abi hakkımı ver

Evet Dünya'nın adaleti yok. Yıllarca okul okuyan, üniversite okuyan zar zor meslek sahibi olup açlık sınırında yaşayanlar ve Sabri'nin Lamborghini'ye binmesi.

Cidden adalet yok. :2_thumbs_up_-_animated:

Ben farklı birşey mi dedim?

Ben oyle birsey ima etmedim, sadece daha iyi anlata bilmen icin biraz daha anlasilir sekilde yorumladim, cunku yanlis anlasilmalara yol acabilir, hani bunu nasil gondeririz 10 yildir takimin kaptanligini yapti diye mesela ;)

Sabri Anadolu klüplerinde çok rahat oynar. GG'den 50bin kat daha iyi.

Sabri'nin sorunu mental. Karadenizli olduğundan mıdır nedir(aslında karadeniz insanı çok akıllı ve sağlamdır) , Sabri'nin derdi muziplikte tabiri caizse.

Lan bu herifin bir de araba koleksiyonu var. Hey gidi adaletsiz dünya hey.

Sabri Galatasaray'lıdır doğru ancak ilk önce profesyonel futbolcu olduğunu ve bu işten bir çok kimsenin kazanamayacağı kadar para ve standartların çok üstünde bir yaşam elde ettiğini de unutmamalı.O zaman ilk başta kazandıklarının karşılığını vereceksin.

Sağlanan imkanlardan yararlanarak kendini geliştirmeliydi, yapamadı ya da yapmadı. Futbolda dün yok. Ali Samiyen'e ilk çıktığında tribünler Sabri Sabri diye inlerken, taraflı tarafsız herkes beğenirken tamam demeyip kendini geliştirecekti, her geçen gün üstüne koyacaktı.

Reis oldum dedi, tribüne üçlü çektirerek devam ederim dedi, dedi, dedi.......ve artık şapka düştü kel göründü.

Her ne kadar beğenmesekte, nası olduğunu tahmin etmekte zorlansakta uzun yıllar Galatasaray formasını giymiş birini bu şekil dalga geçilmiş bir video altında konuşmak biz Galatasaray taraftarlarına yakışmaz.

Bu yüzden izninizle kapatıyorum konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt