Sabri’nin Çektiği Halay Olay Oldu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

3509csabri_432.jpg

Hamit Altıntop'un düğününde halay çeken Sabri Sarıoğlu sosyal medyada günün konusu oldu.

Detaylar GSC Portal'da

Sol açık da oynayan bir sağ bek için iyi halay bence :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

olay olacak ne var sabri oluncamı olay oluyor :S rizepor'da devam eder umarım halaylara bundan sonra mücadelesinden ötürü respect ama yetenekli oyuncu kadrosu görmek istiyorum artık şampiyon olduğumuz zamanlara bakın sabri 18 e bile zor girmiş

Sabri'mi halay çekiyor, Halay'mı Sabri'yi.... :oops:

Pek anlamam ama alay konusu olacak bir oyun göremedim işte söz konusu Sabri olunca millete doğal malzeme tabi .

Ne gereksiz işlerdir ya neden böyle bir kültürümüz var , o kadar millet neden böyle işlere girer hele bazıları var ki o gün gelin-damattan bile daha mutlulardır.Böyle düğünler her genç kızın hayali olduğundan ben de mecbur yapmak zorundayım diye evlenme konusunda ciddi tereddütlerim var. Annemle babamı böyle şamatalı bir düğün eğlencesi istemediğim konusunda kolaylıkla ikna ettim ve sadece imza ile evlenmeyi kabul edecek bir müstakbel gelini de buldum mu iş tamamdır. Olmasa çok mu dert haaa-yır ama ben sırf bu tarz düğün eğlencesi olacak diye 6 yıl önceki halimle bile abimin düğününden kaçıyordum ki babam ağır laf söyleyince kalmak zorunda kaldım.Bu yaştan sonra heralde çılgınlar gibi düğün yapamam.

medyanin konusu yok heralde halay cekmek bile olay oluyor

Geri
Üst Alt