Sabri'nin Oynadığı Reklam Filmi!

herkesin sizin gibi aşağılık kompleksi yok beyler. adam kendiyle barışık sorun nedir la ?

reklamı ilk kez dün gece izleyip,durup durup dakikalarca gülmeme sebep olmuştur.

neresi rezillik niye rezillik? sınayder yengeyle reklam çektiğinde de aynı tepkiyi gösterdiniz mi? çok da harika olmuş,güzel olmuş. adamdaki öz güvene ayrı helal olsun. gayet samimi ve sempatik.

en azından messinin bu reklamını 10 katlar 3le çarpar:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WVO_0LSXr6o[/media]

Kaptanlığı geri verilmemek üzere alınsın.

Sabri'nin değeri gözümde 1 kademe arttı şu reklamı izledikten sonra. Adam en azından kendisiyle barışık.

Kendisini zaten hiç sevmezdim,şimdi daha da uyuz oluyorum.Tamam futbol şov,eğlence ama sen Galatasaray kaptanısın yahu.Ağırlık olmalı be kardeşim.

Gerçi doğru.

Böyle bir adamın galatasaray forması giymesi daha büyük sorun.

Galatasaray forması giyen kişi yakışıklı olmak zorunda.

Yakşıklı değilse bile böyle ezik büzük olmayacak dik olacak. aslan gibi olacak.

Kendisini zaten hiç sevmezdim,şimdi daha da uyuz oluyorum.Tamam futbol şov,eğlence ama sen Galatasaray kaptanısın yahu.Ağırlık olmalı be kardeşim.

adamın karakteri bu ? kaptan diye kendini ağırdan satıp kasıntı olamaz ya. bütün sevinçlerde dans eden, en önde eğlenen adamda sabri reyizdir. 3lü çektirende. samimi adamdır vesselam.

futbolculuğuna laf edemem :D

Güzel reklam.

Rıdvan Dilmen Bursaspor maçı sonrasında Sabri ile ilgili güzel bir şey söylemişti. Melo röveşata denese herkesin ağzının suyu akar ama Sabri vursa dalga geçerler falan dedi.

Bu kadar alay eden bu nefret edenler bence sorunu kendilerinde arasınlar.

Sneijderin ki kadar rezil. Ya aslında daha ziyade sabriye yakışmışmamış o duruşlar filan, eğreti olmuş.

Çok abartmışsınız... Adamın özü bu işte. Adam size başka bir şey vaad etmedi ki? Parti başkanı muammelesi gösteriyorsunuz. :)

Sabri'den biraz daha uzaklaştım şu reklam sayesinde. Burak gibi para almadan katıldığın bir programda falan dalga geçersin kendinle atamıyorum golü falan diye, ama Sabri artık prim yapmak için kullanıyor bunları. Futbolu ile üst düzeyde kalmanın zor olacağını bildiğinden, sempatik gözükmek adına yapmacık hareketler yapıyor. Geçenlerde de 'Sabri Reyiz' kılığında ceket ve tespihle röportaj vermişti bir gazeteye. Son maçlardan birinde uzaya şut çekti, arkasından gülümseyerek döndü farkında çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Rezillik diyenler hangi kısım rezillik bize de söyleyin de anlayalım

Geri
Üst Alt