Sabri'nin Oynadığı Reklam Filmi!

Dalga geçilmesinin nedeni tamamen kendisi.Sabri bu kadar malzeme vermese bu kadar üzerine gidilmez.Adam resmen gelin benle dalga geçin diye çırpınıyor

Çok abartmışsınız... Adamın özü bu işte. Adam size başka bir şey vaad etmedi ki? Parti başkanı muammelesi gösteriyorsunuz. :)

Bu arada Adamın özü bu derken. Adamın yapısı bu anlamında söylemek istedim. Yanlış anlaşılmasın. :D

Yahu bu sanki ihtiyacı varmış modunu anlayamadım. Sneijder'in ihtiyacı mı vardı? Yada Wess'e yakışıyor da reyize neden yakışmıyor?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6IK6qjdOzMI[/media]

Peki abi sence Galatasaray gibi bir camianın kaptanlık kurumunun ağırlığı bumu olmalı?

Reklam dünyası sanaldır, espri ve hatta çoğu kez abartı (egzejerasyon) içerir. Tüm amaç bir mesajı akılda bırakabilmektir.

Dansöz kılığına girip garip hareketler yapsaydı belki kurum ağırlığına aykırı şeylerden konuşuyor olabilirdik. Ama adam bildiğin, kendini oynamış.

THY reklamı dolayısıyla, Kobe Messi 'nin tipiyle dalga geçiyor diye Barca forumlarında konu açmamışlardır diyorum ben.

Ekli dosyayı görüntüle 11079

Ekli dosyalar

• messi.webp
    messi.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Güzel olmus.ayrica yok rezillik,galatasaray kaptanina yakismamis gibi laflari söyleyenler,asil siz yillardir burda sabriyi yerden yere vurmadinizmi? Asil rezilligi sen kendi kaptanina yaptin.

Iyi de herkes kaptan, kaptan demis bu adamin kaptanligi daha yeni alinmadi mi? Ben mi yanlis biliyorum?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri'den biraz daha uzaklaştım şu reklam sayesinde. Burak gibi para almadan katıldığın bir programda falan dalga geçersin kendinle atamıyorum golü falan diye, ama Sabri artık prim yapmak için kullanıyor bunları. Futbolu ile üst düzeyde kalmanın zor olacağını bildiğinden, sempatik gözükmek adına yapmacık hareketler yapıyor. Geçenlerde de 'Sabri Reyiz' kılığında ceket ve tespihle röportaj vermişti bir gazeteye. Son maçlardan birinde uzaya şut çekti, arkasından gülümseyerek döndü farkında çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Ne alakası var adam kendisiyle barışık, bu tarz şakalara aldırmıyor. Aynı şekilde Burak da öyle takılmıyorlar böyle şeylere.

Sözde GS kaptanının böyle reklamda oynaması tamamen saçmalık ! Gitsin kendi ne reklamında oynuyorsa oynasın ama Galatasaray'ı bulaştırmasın !

Yahu adamın 10 yıldır takımda nasıl kaldığından daha büyük bir sorun mu reklamda oynaması? :)

Takılmayın arkadaşlar, bunları takan bir bizim millet kaldı. 7 milyarda 75 milyon, o kadarcık.

Arkadaşlar niye aşağılama olsun ki?

Sabri zaten aşağılandığını düşünse bu reklamla kendisine yapılan teklifi kabul etmezdi. Buradan anlaşılıyor ki Sabri'de şutlarının ve ortalarının isabetsiz olduğunun farkında.

Bence güzel olmuş, insanın yeteneksizliğini de kabul etmesi bir erdemdir :)

Reklamlarda oynamaya devam etsin

Reklamdan bağımsız olarak ta insanların dalga konusu olmak hoşuna gidiyor sanırım

Sahada beceremeyeceğini bildiği abuk subuk hareketler yapıyor millet buna kıcıyla gülse de yine devam ediyor yapmaya

Sabri bunu niye yaptı demem. Koskoca adam istediğini yapabilir ve en sonunda iyide para kazanmıştır. Ama bu ve benzeri hareketleri yaptığı için hiç bir zaman taraftardan ve diğer futbolculardan Galatasaray kaptanı saygısını göremeyecek.

Geri
Üst Alt