Sabri'nin Rotası...

Cevap: Sabri'nin Rotası...

Her kaptan yaptıgımız alt yapı oyuncumuza talip çıkıyorsa Aydın'ı 1-2 hafta kaptan olarak sahaya süremez miyiz ? :o

ahaha :lol:

şaka bi yana fatih hoca istemez. büyük bir teklif gelmezse.hem sabrininde kabul edeceğini zannetmiyorum.gitmez heralde.

Fatih hiç duymadım İngiltere ve İspanya'yı. Daha önce İtalya'dan Milan ve Florentina istemişti...

Bu arada bu haberi nereye yazacağımı bulamadım Galatasaray Brezilya,Belçika ve Kosovadan takım bakıyor...Brazilyadaki bitti gibi Ocakta açıklayabilirler...

Pilot takım gibi bir şey mi bu?

sözlesmesi bitiyormus reisin hemen uzatmak lazim yollarsak cok kötü olur. sabri bir efsanedir..

sabriye futbolcu değil orta açmasını bilmiyor diyenler sabri gidecek diye üzülüyor altyapıdan forvet arkası yeni emre diye çıkıp sağ açığa sonrada sağ beke kadar gerilemiş bi oyuncudur oyun görüşü sıfırdır şutları kaleyi binde bir tutar ortalarına hiç yorum yok otobana kadar yolu var tekniği zayıftır.tek avantajı yürekten oynar koşar gitmesi taraftarıyım cidden bordeaux istiyorsa bi saniye düşünmesinler hatta takasa girelim gourcuff u alalım:)

altyapıdan forvet arkası yeni emre diye çıkıp sağ açığa sonrada sağ beke kadar gerilemiş bi oyuncudur

askdjajshdghgahgsda:asd:

Muslerayı'da oyunda kötü diye kaleye koymuşlar zaten:ka19:

Sabri için hayırlısı ne ise o olsun.:o

Servet stoperde kötü.Yakında kaleye gerileyebilir

Geri
Üst Alt