Sabri'ye Yemek Bile Verilmiyor!

Sabriyi zerre sevmem. GS a başından beridir de yakısmadıgını düşünürüm. Anadolu topçusu.
Ama bir şekilde yıllardır bu kulübün içinde kalmış bir parçası olmus iyi kötü emek vermiş.
Gidişi böyle olmamalıydı.
Daha önceden çalışmak istenilmediği söylenmeli tatlı tatlı ayrılmalıydı...

Yemek verilmiyor muhabbeti ise tam komedi.
Merak etmeyin sabri acından ölmez :)

Bu karar bana baştan iletilse daha farklı bir yol izleyebilirdim.

Prandelli geldiğinin iki veya üçüncü günü kadro dışı bırakmadı mı bu adamı, ne anlatıyor daha?

Birincisi adam yüzsüz mü..Yüzsüz abi..

Ulan adam kadro dışı bırakmış..Misyonun doldu demiş..Git artık hiç mi gururun yok..Onca sene milyon dolarlar kazandın..Bari git Anadolu takımına 300 bin euro kazansan dahi en azından ispat ettiğinde kendini millet saygı duyar biraz..Ama ne diyor şimdi kendi kendine..Oynamasam bile emek vermesem bile kontrat var ben alacağımı alarım yatarım modunda..Birde utanmadan yemek bile vermiyorlar tantanası..

Bu miadı dolmuş futbolculardan tiksinir oldum gerçekten..Hakan Şükür 38 yaşındayken Lincoln 3.500.000 milyon euro alıyor ben 600.000 diye şikayetçi oluyordu..Bu sadece tek bir örnek..Takımda Lincoln'e karşı yerlilerin antipatik tavrı vardı..Çünkü abilerinin millete verdikleri ayar ortada..Hasan Şaş 32 yaşında koşamıyordu takımda ya..32 yaşında futbolu bıraktı..Anadolu kulübüne gidemedi..Gİtse emin olun o kondisyonla rezil olurdu..Gönderilmeye kalkınca yine Vefa saçmalığı..İşte bu zihniyetin foyasını dökecek siyaset üretmeli tepedeki yöneticiler..Bence açık açık hedef alınmalı bu kafa..Vefa denen saçmalık nedir ya..Sen iyi oynadıysan o kulüplerde senin 7 sülalene yetecek kadar parayı verdi..Otobüsten Ferrariye binecek yetenekte sanki Sarbi bey..

Son düzenleme:
Sabriyi kafese sokuyorlarmiş. İçeri findik fistik atiyorlarmiş.Böyle bir haber olursa şaşirmam. Hakan Şükür bu kadar savunulmadi. Medyada baya ahbabi varmiş Sabri Efendinin. İçerden laf taşimasi gayet dogal bu herifin.

Ferrarisi ile sefer tasında yemek getiriyormuş vah vah:sad:

Prandelli gelir gelmez demedi mi Sabri'yi düşünmüyorum diye? Daha ne kadar erken söylenilecek? İtalya'dayken arayıp mı söyleseydi? O zaman da daha görmeden takımdan attı diye gelirdi.

Yazıklar olsun bu yönetime
Önce Terim, şimdi Terimle kıyaslanamayacak olsa da yine de 10 yıldır düzgün, çalışan, imajını bozmayan Sabri.
Borsada bizi nasıl rezil ettikleri de cabası maalesef, yazık. Umarım kulübü yönetmeyi gerçekten hak eden, eğitimli, bilgili Galatasaray Liselilerin kulübümüzü tekrar yönetip yücelteceği günler yakındır.

Yıllarını bu kulübe vermiş bir insana bunların yapılmaması lazım.
ya bari siz yapmayin ya. prandelli ikinci ücüncü gün sabriyi kadro disi brakti, daha ne yapsin? kimse kusura bakmasin ama bizim türkler hic bir yere gitmez. aydin'in oynama ihtimal 5% ama yinede ben oynayacagim bir kulübe gideyim demiyor. sabri kadro disi kalmis temmuzdan beri, ben en iyisi kendime kulüb bulayim demiyor.
real zamaninda nasil raul, guti gibi ismleri göndermisse bizde aynisini sabriye yaptik ama adam heralde kendini anadolu kulübleri icin üstün görüyor ve o yüzden taraftar vefasizlik falan diyor. transfer zamani kapandiktan sonra kadro disi brakilmadi. biraz objektiv olun

Son düzenleme:
peki siz bi anlatin sabri'yi nasil gönderirdiniz? "sen burda kal, biz sana parani veririz. canin istemedigin anda gide bilirsin" bumu vefa?

Tamam belki Sabri yetersizdi ancak 1 hafta antrenmanlarda denenmesi gerekirdi.Bu sadece saygısızlık.

evet yıllarını vermiş birisi için vefasızlık bu evet, adam yıllarını vermiş sonucta yapın klubün tapusunu da üstüne verin floryanın anahtarlarını da ilk 11ide o yapsın ne de olsa yıllarını verdi dimi aşın artık birşeyleri yahu vefa mefa sabri için fazla artık bu adam yıllardır 0 yetenek ile milyoner oldu yaptığı şey 3lü çektirmek dimi onu iyi yapıyordu ama hakkını yemiyelim...

Daha ne duruyor anlamadım.

Türk futbolun genel hali, taraftarin genel hali. Her olaya duygusal yaklasmak. Iste böyle oldugu icin oyuncular gelisemiyor, hepsi ayni kafadan. Profesyonel lik sifir. Kardesim git diyorlar, bul kendine oynayabilecegin bir kulüp. Daha neyi zorluyorsun? Ama nerde türk futbolcusunda o kafa. Akli fikri yabanci sinirlamasindan faydalanip milyonlari cebine gecirmek.

Hep duygusallik, sifir profesyonellik..

Geri
Üst Alt