Saç ve Sakal Stiliniz ?

Tepede saç olmadığından var - eğer olmazsa tam tokat atmalık bir hal alıyorum

Yok.

Yani en fazla 3-4 günlük bırakıyorum sonra kesiyorum, çünkü çok fazla boşluk var özellikle yanak ve alt yanak kısımlarında neredeyse hiç sakal çıkmıyor. 30 yaşını geçmişiz bundan sonra da çıkmaz herhalde.

Foto alalım kank 😁
1653987494059.jpeg

İnsanın ona uygun saçları olmayınca (ya da kel olmayınca) sakal, bıyık bırakmak pek yakışmıyor. Bana yakışmıyor şahsen o yüzden bir dönem haricinde hiç bırakmadım. Zaten 2 günden fazla uzatınca kendimi bakımsız hissediyorum, sürekli kaşıntı yapıyor gibi garip bir his.

Covid zamani 1 sene kesmemistim
Genelde hafif uzun takilirim
Malum kellik

Çok uzayınca güzel durmuyor
Belli bir süre uzadiktan sonra kesiyorum

images-4.jpeg

Soyle pis bir sakalım var, kıvırcık. Hafif gobek, kısa saç, bermuda, polo yaka t-shirt gezen bir herifim. Arkadan plastikle yapışan güneş gozlugum eksik

Çalıştığım her kurumda keş gözüyle bakmalarına sebebiyet veriyor başlangıçta. Allah'tan dinci sakalı gibi çıkmıyor meret :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 160701

Soyle pis bir sakalım var, kıvırcık. Hafif gobek, kısa saç, bermuda, polo yaka t-shirt gezen bir herifim. Arkadan plastikle yapışan güneş gozlugum eksik

Çalıştığım her kurumda keş gözüyle bakmalarına sebebiyet veriyor başlangıçta. Allah'tan dinci sakalı gibi çıkmıyor meret :asd:
Valla aynı sorunu yaşıyorum bu sakal yüzünden iş yerinde 🤣

Geri
Üst Alt