GSC Haber Sacha Boey, 35 Milyon Euro'ya Resmen Bayern Münih'te

Bence biz tam farkında değiliz ama çocukta gerçekten top class kumaşı var. Bizden gidişi 15 gibi bir rakama olabilir daha azı da olabilir ama ederi kesinlikle 15 değil. Hatta EPL takımlarının ödediği rakamları düşününce 25 de değil.
Screenshot 2024-01-27 at 10-12-32 GSC Futbol Nöbeti.png
Screenshot 2024-01-27 at 10-26-37 Transfer Nöbeti #1 Ocak 2023 Arşiv.png

Vaktinde böyle bir şeyler demişim. Yanılmadığıma da ayrıca sevindim.

Çok iyi anlaşma yaz dönemi yediğimiz kaziklardan ders alınmış
Sacha için sevindim umarım hayallerine kavusur

Dubois sakatlanmasa 3-4milyon opsiyonla yolluyoduk kader gene bize güldü

Sacha Boey'in gidişinden kasaya net 30 milyon Euro girmiş. Bonservis'i net 30 olmayabilir. Ama Rennes'in payı da buna dahilse ya da menajer ücreti muhabbeti varsa da fark etmez. Her türlü 30 milyon kazandık biz.

Üstelik 5 milyon bonus var ki, başka takıma satılırsa o bonuslar şartsız bir şekilde bize ödenecek. Diyelim ki Boey sattılar seneye ve hiçbir bonus gerçekleşmedi. 5 milyonu yine ödeyecekler.

2 tane hazırlık maçının da gelirinin yarısı bize gelecek. 1 milyon da oradan gelebilir.

Çok iyi para.

Adam küllerinden doğru 35 milyon euroya Bayern Münih’e gitti. Zikri biraz fazla mı kaçırdı ne

o zaman anlaşma 30+5+"2 maç hasılatı" - maç kısmı muhabirlerin halt yemesi mi bilmiyorum ama.

muhtemelen bonuslar bayernde gerçekleşir 35 M eu'ya gitti o zaman .

Helal olsun

Aynen, yazıdan öyle anlaşılıyor
Bence de çok güzel anlaşma

Sadece maçların hasılatı değil, elde edilen karın yarısı olacak

Bir de Rennes’e ödenecek pay konusu var
Yazıda o detay yok
Bazı arkadaşlar net 30 yazdığı için onu da acaba bayern mi ödeyecek gibi yorum yapıyorlar
İnşallah öyledir ama sanmam
Biz ödeyeceksek 4,5+0,75 Rennes’e vereceğiz
Her halükarda kemiksiz 25,5 + iki maç karı alıyoruz

30 net kar
Yani rennese olan payi ve menejer ücretinide bayernemi kitlemisiz?

Yolun açık olsun Sacha Boey, karakterinle hep hatırlanacaksın gölge adam. Kadife seccadelim benim. 🥲

Geri
Üst Alt