GSC Haber Sacha Boey, 35 Milyon Euro'ya Resmen Bayern Münih'te

Bir halt yememiş Balonardayı yandaş medya anlata anlata bitiremiyordu...
Bayern maçlarına bakıp bakıp kudursun ifb liler şimdi

Emeği geçen herkesi alkışlamak lazım bir transferden çok daha fazla hikaye barindiriyor bu iş ... Yıllarca hikayesini dinledigimiz yada anlattığımız adamlar 1-2 milyona alıp 30-40 milyona satıyor olayını şu anda biz yaşıyoruz ...

Vay be paraya bak ya.
Helal olsun sana çocuk umarım daha da gelişip dünyanın parmakla gösterilen beklerinden olursun.

30 mil euro kemiksiz, Allah bereket versin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

boeyi sattık ama sizde de kazıklanmışsız hissi oluştu mu? Sank hesaplarimiza hiç 30 milyon euro gelmemis gibi bir durum var.

Zenginligimiz dünden farklı değil gibi

Screenshot_20240129_155622_Opera.jpg

ilklerin ve enlerin takımı

Zamanında 8jk cenki devre arası 22ye sattığında maliye bakanı bile tweet atmiwti devletimiz için büyük doviz desteği için tebrik ederiz mimvalinde

merak ettim baktım da
para iyi ama reel olarak transfer rekoru değil
99'da baliç 21 m €'ya gitmiş enflasyondan arındırdığında bugünün 54 milyon eurosuna denk geliyor

99-2024 euro enflasyonu 161.4%
Baliç fenerin toşakın transferi başarısı fenere değil toşaka yazar

Sacha Boey Bayern’de çok iyi oynasın da, önümüzdeki yıllarda yapacağımız muhtemel satışlar için olumlu referans oluştursun.
Öyle bir şey yok ya Geremi real madridde çok iyi oynadı ama İlhan Cavcava ve gençlerbirliğine pek bir referans olmadı

Bu satışın şöylede bir şeyi var artık önceden oyunculara belirli bir bedeli istediğimizde siz hiç o paraya satış yapmadınız gibi sözlerle fiyat düşürenler de artık düşüremeyecek fiyatı.
Transfer görüşmelerinde bunlar mı konuşuluyor üstat? Ben hiç bulunmadım transfer görüşmesinde.

Transfer görüşmelerinde bunlar mı konuşuluyor üstat? Ben hiç bulunmadım transfer görüşmesinde.
Bir haberde kel Monchi böyle bir şey demiş diye haber vardı ona istinaden yazdım. Ama biz bile tanımadığımız bir oyuncu alındığında takımına ve o takımın geçmişte yaptığı satışlara bir bakıyoruz.

Bu adam bizdeyken dahi makineydi. Bayern antremanini yiyince neye donusur tahmin etmek zor degil.

Geri
Üst Alt