Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

ali naci:

Sacha Boey, Galatasaray tarihine geçmeyi başardı… 25 milyon euro!!! Boey için 2 ay önce Ocak ayında ayrılırsa kimse şaşırmasın demiştik ama bu kadarını da tahmin etmemiştik… Arsenal aylardır takipte olduğu Boey hamlesini 25 milyon euroluk istek sonrasında sezon sonuna bıraktı Ve Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi performansına, gelişimine hayran kaldığı Sacha Boey’e talip oldu, anlaştı… Torrent’in “ Futbolcu değil” dediği Sacha Boey Bayern Münih’te… Bu transfere imza atan Fatih Terim’i, dönemin başkanı Burak Elmas’ı, scout ekibi ve emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekli

15+5 gibi Bayern salmamizi istiyor. Bu suan cok az , devre arasinda hangi oyuncuyu isterse istesinler banko 11 ve CL gormus genc oyuncu icin dusuk rakam. Bana kalirsa 20+5 falan olsa super olur ama en kotu 18+6 falan olmali.

Şu bonus işi nerden çıktı? Marcao'da bonus, Zaniolo'da bonus, Yunus'ta bonus. Kap'a da açıklamıyorlar sonra @Hasan Bekir le tartışıp duruyoruz 1 sene boyunca. Direkt 17-18 versinler kafamız rahat olsun bari

boey gitmekte ısrarcı olursa elimiz güçlü olmaz. 20 + üzeri iyidir

ANK 25 diye atlamış. Net kolpa da bizimkiler saçma bonuslarla 25’e ulaştırır bu rakamı. Reelde ne kadar alırız bilemem. 20 alırız diye düşünüyorum ama

An itibariyle takımda sol bek yok sağ bek yok orta saha 8 ve 10 yok. Tebrikler yönetim

Devre arası tam adam çarpma dönemi, şu masadan bir kez olsun galip çıkın, havuz problemi çözer gibi şu kadar oynarsa şöyle olursa vs bırakın bu işleri 25+ her fiyat okey.

Olm 25 diyorlar işte yaa

Ne 15'inden bahsediyorsunuz

25 milyon deli rakam

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15e filan verirsek ve şampiyonluk giderse sene sonu bunu aciklayamaz yonetim

Aslında Nelsson'u da satmak gerek bu kadar stoper rotasyonu bize aşırı lüks..

Geri
Üst Alt