GSC Haber Sacha Boey: "Bir oyuncu ve erkek olarak kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum"

Erkeklik nasıl gelişiyormuş brom?

Eskiden son dakika gollerine bile sevinmiyordu ruhsuz gözüken ve tek takılan biriydi şimdi gollerde çılgınlar gibi seviniyor, Torreira'nın golünde yanına giden ilk isimdi.

Yalnız defansif olarak epey körelmiş, rakibin üstüne çekinmeden çökerdi şimdi rakibin hamlesini bekliyor.
Adam bayernde yalnizligin dibini gördü bence, sonra Galatasaraydaki günleri aklina gelince bence ozaman neler kaybettigni daha iyi anladi, simdi bunun kiymetini biliyor.

Geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. 10 yılı doldurduğumuz için aile meclisinde benzer cümleleri kurmuştum;
"Motiveyim, bunun nedeni; bir eş ve erkek olarak kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum.!" Falan demiştim

Çok önemli transfer oldu. İlk başta anlam veremedim bu transfere ama şuan bakımca juve turunda ve bu kritik maçta büyük katkı yaptı.Daha iyi olacak...

Hücum olarak gerçekten gelişmiş, sürekli rakip ceza sahasının oralarda, rakip ceza sahasında pozisyonları bitiriş şeklide gelişmiş, gerektiğinde şut gerektiğinde orta gerektiğinde pas

Everin beni artık bir Türk kızıyla diyor

Neyini anlamadınız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hmm niye öyle belirtmiş acaba

Berkanla boşuna demedim kılıçlarını biliyorlardı hep ⚔️

Hücumda daha görünür hale gelmiş ama defansif yıldırılıcılığı gerilemiş gibi. Tam emin olamıyorum, henüz net olarak formayı almalı diyemedim. Eski haline göre eksik birşeyler var halen.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye de kalmalı, gayet dengeli hrm hücumda hem defansta iyi, sağ taraftan hiç pozisyon vermedik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekleri görmen guzel. Galatasaray ile birlikte savaş avrupayi salla.

Geri
Üst Alt