Sacha Boey, Fransa U21 Milli Takımı’na Çağrıldı!

Cok calisti bunun icin. Sezon basindan beri Fransa'yi istiyorum diyordu ve Kamerun'dan gelen cagriya kulak vermemisti. Hatta forumda "ne isi var Fransa Milli takiminda' diyenler bile oldu ama kendisi gercekten bunu haketti.
Sami Karakoç isimli arkadaş artık futbol konusmamalidir

10 milyona satacak aveller vardı. 35'ten aşağısı hainliktir.

Turnuvadan önce sakın anlaşma falan imzalamayın, turnuvada da akarsa fiyat arttırırız.

Demek oluyor ki ilk ön eleme macina kadar sag bek isi cözülmeli veya dubois oynamali

Ekle oradan +5milyon pound daha
Ayrıca akıllı cocukmus Kamerun denen kabile takımını secmemekle çok iyi yaptı

Sezon başından beri iyiydi de hele ligin son çeyreğinde ayrı bir seviyeye ulaştı maşaallah. Özgüven ve çevre kontrolündeki yükselişe kayıtsız kalmamışlar...

Meslier
Boey Kalulu Lukeba Merlin
Thuram Kone
Olise Cherki Gouri
Wahi
Olise arsenal yapabilir bu arada.

Wahi de cok fena birsey, kesin transfer yapar yakinda.

Yerine kimi bulacaz yav bu yaşta bu paraya iyi çözmüşüz. Fransa pazarına çadır kurmak lazım. Kadro dışı kaldığını ve takımdan kovacağımızı düşünelim 1m euromuz çöpe gidecekti sadece. Bu tarz denemeleri yapmak lazım.

direk milli takima cagrilsa belki yedek olacak hic sure bulamayacakti

oysa herkesin gozunun uzerinde oldugu genc milli takimda hem daha cok sure bulacak hem de daha fazla dikkat cekecek diye dusunuyorum.

helal olsun çok çalıştı çok hak etti.

okan hocanın da kuşkusuz büyük payı var bu başarıda.

direk milli takima cagrilsa belki yedek olacak hic sure bulamayacakti

oysa herkesin gozunun uzerinde oldugu genc milli takimda hem daha cok sure bulacak hem de daha fazla dikkat cekecek diye dusunuyorum.

Şu kadrodaki hemen hemen herkes potansiyel bir büyük takım oyuncusu. Bazılarının büyük takımlara şimdiden transferi konuşuluyor. Acayip hit alacaktır Boey.

Geri
Üst Alt