Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.731
- 40.473
- 3.413
Dinlenemeyecek kocum. Istemeyerek 25e elveda diyecez gibi21 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinlenemeyecek kocum. Istemeyerek 25e elveda diyecez gibi21 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında.
Kerem öveti severim ama sallamış gibi kim kolpa yapacak yav fabrizio falan yazdı 25 milyon istediğimizi ve 20 verildiğini fabrizio mu kolpa yapıyor yani.dün kerem övet diye biri söylenen paralar değil maalesef 15 milyon bandı diye duydum dedi umarım kolpa yapıyodur mevzu çıkar.
30-35 falan hayal olur ama son olaylar göz önüne alınınca 25 neden olmasın diyorum. ( ben +20'ye de tavdım)
futbolcu önerisi alabilir miyim kank?
Bunu sevdim, altyapısı da iyiNelsson gidecekse Sangante olabilir.
Kero gidecekse bakwa ya da pitu.
Depo bu lig resmen yaw. Burdaki gencleri izliyorum sonra bizdekilere bakiyorum bayagi eksik var
Menajerinin payı çok büyük. Çok iyi konumlandırdı oyuncusunu. Mentörü fln da varsa sezon başında süreci çok iyi yönetim, oyuncusunu çok iyi çalıştırdı.Cok calisti bunun icin. Sezon basindan beri Fransa'yi istiyorum diyordu ve Kamerun'dan gelen cagriya kulak vermemisti. Hatta forumda "ne isi var Fransa Milli takiminda' diyenler bile oldu ama kendisi gercekten bunu haketti.
Zaniolo 30a giderse neden olmasin.@Melih Sönmez alma şansımız nedir?
![]()
Ludovic Blas - Oyuncu profili 26/27
Ludovic Blas, 28, Fransa ➤ Stade Rennes, 2023'den beri ➤ Orta Saha Sağ ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 31 Ara 1997, Colombes, Fransawww.transfermarkt.com.tr