Sacha Boey, Fransa U21 Milli Takımı’na Çağrıldı!

Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası.
Başlangıç:
21 Haziran 2023 Çarşamba
Bitiş:
8 Temmuz Cumartesi

+5 milyon oldu. 25 aşağısı enayilik olur.

1685541045289.webp

dün kerem övet diye biri söylenen paralar değil maalesef 15 milyon bandı diye duydum dedi umarım kolpa yapıyodur mevzu çıkar.

30-35 falan hayal olur ama son olaylar göz önüne alınınca 25 neden olmasın diyorum. ( ben +20'ye de tavdım)
Kerem öveti severim ama sallamış gibi kim kolpa yapacak yav fabrizio falan yazdı 25 milyon istediğimizi ve 20 verildiğini fabrizio mu kolpa yapıyor yani.

32 mac, 1 gol 4 asist ve Fransa U21’de yer alan sag bek gomlegini koysa 25M€ eder.

Nelsson gidecekse Sangante olabilir.

Kero gidecekse bakwa ya da pitu.

Depo bu lig resmen yaw. Burdaki gencleri izliyorum sonra bizdekilere bakiyorum bayagi eksik var
Bunu sevdim, altyapısı da iyi

Yav arsenal 20m euro para değil sizin için alın işte adam hiç oynamasa aynı paraya başka premier ligi takımına satarsın.

Dün Sport Digitale de Kerem Övetti galiba 15 duydum dedi
Erinç Bilican da 20 gibi bişey dedi
En az 20 artı pay olmalı
15 çok çok az kalır

22/23 galatasaray sk - gaziantep fk maç performansı bile kafadan 20 mil €.

bütün ligler dahil, bir maç özelinde bu kadar baskın bir sağ bek performansı izlediğimi hatırlamıyorum.

Zaniolo'nun İtalya Milli takımına seçilmesi gibi buda çok güzel bir gelişme. Fransa'nın inanılmaz bir oyuncu havuzu var bu yüzden A takım için henüz erken ama U-21'de şans bulması bile çok önemli bir durum. Boey bu turnuvayla birlikte değerini iyice arttırabilir diye düşünüyorum.

Cok calisti bunun icin. Sezon basindan beri Fransa'yi istiyorum diyordu ve Kamerun'dan gelen cagriya kulak vermemisti. Hatta forumda "ne isi var Fransa Milli takiminda' diyenler bile oldu ama kendisi gercekten bunu haketti.
Menajerinin payı çok büyük. Çok iyi konumlandırdı oyuncusunu. Mentörü fln da varsa sezon başında süreci çok iyi yönetim, oyuncusunu çok iyi çalıştırdı.

kadrodaki enzo le fee bayagı iyi adam. 8 ve 10 da hem sergionun hem mertensin yerini doldurur ama ucuza bırakmazlar heralde.

Geri
Üst Alt