GSC Haber Sacha Boey, Galatasaray İçin İstanbul'da

Gelsin zarari yok Singo sag bek oynayacak diye bekliyoruz 1 yildir. En azindan Sallai ile birlikte donusumlu oynarlar.

Plan program strateji deyince de GS ksrşim yapiyoruz bu sporu be sjshssgdbdbdh

images-82.webp

BOEY
Sakatlık Türü, Süre ve Kaçırılan Tahmini Maç

Kas Lif Yırtılması (Şubat/Mart 2024) 20 Gün, 4 Maç
Kas Demeti Yırtılması (Mart - Mayıs 2024) 55 Gün, 9 Maç
Menisküs Yırtığı (Eylül - Kasım 2024) 65 Gün, 12 Maç
Ayak Bileği Bağ Yaralanması (Aralık 2024 - Ocak 2025) 45 Gün, 7 Maç
Ağır Viral Enfeksiyon (Aralık 2025 - Ocak 2026) 50 Gün, 10 Maç
Güncel: Baldır Problemi (Şubat 2026) Devam ediyor -

Özet
Sacha Boey şu an tam anlamıyla hazır değil. 4 Şubat 2026'daki antrenmanı baldırındaki ağrı nedeniyle yarıda bıraktı. Son iki yılda Bayern Münih formasıyla ritim tutturmakta zorlandı çünkü üst üste gelen ağır sakatlıklar (menisküs ve kas yırtılmaları) nedeniyle yaklaşık 50 maçta takımını yalnız bıraktı. Galatasaray için bu transfer, oyuncunun İstanbul'daki "sağlam" günlerine dönmesi umuduyla yapılan riskli ama potansiyeli yüksek bir hamle olarak görülüyor.

Ne alaka yav Sallai bu kadar iyi duruma gelmişken?

Allah sizi kahretmesin. 6 numara almamak için takımın tüm ayarlarını bozacak. Juve maçında Davisnonu 6ya Singoyu stopere Boeyi sağbeke atarak takımı mommok edecek. Bir tane 6 numara alacaktın ya değermi bütün bu saçmalıklara. Boey bize ne katacak? Sağbekimiz şu an zaten çok çok iyi. Singoyu stopere yedek bekletsen 36 milyonu yedek stoperemi verdik. Daha Boey'un sakatlığına gelmedim dur. Nerden bakarsan bak rezalet bir hamle.

Boey____Sanchez_Apo____Jacobs
______________Singo
_______Lemina_____Torr/Nhaga

Vayyy

Yeni 6'mız H.O.

BOEY
Sakatlık Türü, Süre ve Kaçırılan Tahmini Maç

Kas Lif Yırtılması (Şubat/Mart 2024) 20 Gün, 4 Maç
Kas Demeti Yırtılması (Mart - Mayıs 2024) 55 Gün, 9 Maç
Menisküs Yırtığı (Eylül - Kasım 2024) 65 Gün, 12 Maç
Ayak Bileği Bağ Yaralanması (Aralık 2024 - Ocak 2025) 45 Gün, 7 Maç
Ağır Viral Enfeksiyon (Aralık 2025 - Ocak 2026) 50 Gün, 10 Maç
Güncel: Baldır Problemi (Şubat 2026) Devam ediyor -

Özet
Sacha Boey şu an tam anlamıyla hazır değil. 4 Şubat 2026'daki antrenmanı baldırındaki ağrı nedeniyle yarıda bıraktı. Son iki yılda Bayern Münih formasıyla ritim tutturmakta zorlandı çünkü üst üste gelen ağır sakatlıklar (menisküs ve kas yırtılmaları) nedeniyle yaklaşık 50 maçta takımını yalnız bıraktı. Galatasaray için bu transfer, oyuncunun İstanbul'daki "sağlam" günlerine dönmesi umuduyla yapılan riskli ama potansiyeli yüksek bir hamle olarak görülüyor.
Bayern bize tedavi edin para vermeseniz de olur demiştir dursun tuvalette bile onaylamistir para vermeyeceğini duyunca

bu transferde emegi gecen herkesin....

Anlamadim bu olayi boey gelse üclü defansa mi gececek okan buruk? Biz orta saha beklerkene sag bek ne alaka? Birde sakatlanmadimi daha dün?

Sakat değilse iyi.
Sallai 10 no oynayabilir. Hiç olmazsa dirençli oluruz

Bu nasil kadro muhendisligi ya? Hoca buna nasil ok veriyor?

Geri
Üst Alt