GSC Haber Sacha Boey, Galatasaray İçin İstanbul'da

ZGO

@benvarkeen
Sacha Boey çekmiş bizimkiler. Son 2,5 sezonda toplamda 38 maça çıkmış. Sakatlık meselesi kronikliğin ötesinde artık. Çok değil daha 4-5 gün önce Bayern idmanında yine sakatlandı yarıda bıraktı idmanı....Aynı dönemlerde Bayern'de bek oynayan Laimer 115 - Guerrero 86 maç oynamış.Boey'in sakatlık durumunu düşünün....Sıfır beklentideyim Boey tarafında. Katkı verirse mutlu eder. Katkı vermezse en kötü rotasyonda alternatif oluşturur. Başka beklentim yok. Size nacizane tavsiyem beklentiyi minimumda tutun....

_______Singo____Lemina__Sanchez
Boey______Torreira___Nhaga______Jacobs
_____Sane_______Osimhen_____Lang

3-4-3 H.O.

Çok anlam veremedim bu transfere. Yabancı sınırı da kallavi os gelmeden doldu.

Boey severim ama şuan en son lazım olan mevki olabilir sağ bek

bu transferi tek bir sekilde kabul edebilirim: maliyeti cok az olmali. Umarim öyledir en azindan.

Emre Kaplan' ın tweeti doğruydu o zaman. Singo sağ bek işi yalan oldu belli ki, yoksa hiçbir anlamı yok bu transferin.

Büyük patladık abi Singo' da. Maaşı 2 falan olsa yine gam yemicem.

Singo’yu bir kaç büyük takım izliyordu. Sattık mı acaba

Singo Sanchez stoper ikilisini alistirip, bekler Jakobs ve Boey olursa harbi defans iyi. Ama stoper ikili uyumu cok kritik, ozellikle Sanchez gibi fizik gucten sonra yaninda Singo canavari olmasi forvet yiyen bir defans demek.

Boey sakat degilse hep iyi hamle, ligi taniyor, kalitesi var, ekibi taniyor ve iyi bir alternatif. Ben sevindim olduysa..

Singo Sanchez stoper ikilisini alistirip, bekler Jakobs ve Boey olursa harbi defans iyi. Ama stoper ikili uyumu cok kritik, ozellikle Sanchez gibi fizik gucten sonra yaninda Singo canavari olmasi forvet yiyen bir defans demek.

Boey sakat degilse hep iyi hamle, ligi taniyor, kalitesi var, ekibi taniyor ve iyi bir alternatif. Ben sevindim olduysa..
Singo Sanchez diye bi stoper ikilisi yok olamaz abi.

Abdülkerim şuan sol stoperdeki elimizdeki en iyi oyuncu. Beğenirsin beğenmezsin.

Okan hoca:

hqdefault.jpg

boey tanrıların katına çıktı baktı ha buralar bana göre değilmiş, dedi bari köyüme döneyim

abuklamaların sonu gelmiyor, bizim kronik sakat sağbeğe mi ihtiyacımız var şu anda?

neresinden baksan gülünç ve saçma bir hamle

Geri
Üst Alt