GSC Haber Sacha Boey, Galatasaray İçin İstanbul'da

Boey'e burun kıvırma işini anlamıyorum. Devşirme sağ beklerle oynuyoruz kaç sezondur. Boey sakat mı? Sakatsa oynamaz, kenarda oturur. Bonservisine 30 Milyon Euro para mı gömdük? Hayır. Zorunlu satın alma opsiyonu mu var? Hayır. Haziran'a kadar takılacak işte. İyi oynarsa bakarız. Verim vermezse yollarız.

Sosyal medyada ki algıların ne kadar önemli olduğunu gördük. Lemina artık stoper oynamak zorunda kalmayacak net şekilde ya oynar yada dinlenir. Bu da orta saha rotasyonu için gayet iyi bir şey.
Net bir sağbek transferi ile bir sürü mevki yedeklenmiş oldu.

Boey'e burun kıvırma işini anlamıyorum. Devşirme sağ beklerle oynuyoruz kaç sezondur. Boey sakat mı? Sakatsa oynamaz, kenarda oturur. Bonservisine 30 Milyon Euro para mı gömdük? Hayır. Zorunlu satın alma opsiyonu mu var? Hayır. Haziran'a kadar takılacak işte. İyi oynarsa bakarız. Verim vermezse yollarız.
Mesele o değil ki. Orta saha eksiğimiz var iken singo ve salaii gayet iyi götürüyordu. Orta saha problemini çözsek boey'i seve seve kabul ederim.

Şu sol stoper saçmalığını da terk edelim artık, yeni moda oldu bu tabir. Singo da Sanchez de gayet iyi idare eder orada. Frankfurt maçının stoperin sağı soluyla alakası yok. En baba "sol stoper"lerin çoğu sağ ayaklıydı Avrupa futbolunda.

Mesele o değil ki. Orta saha eksiğimiz var iken singo ve salaii gayet iyi götürüyordu. Orta saha problemini çözsek boey'i seve seve kabul ederim.
Torreira
Lemina
İlkay
Sara
Nhaga

demek ki hoca bu 5 adamla götürürüm işi diyor. Zaten muhtemelen Şampiyonlar Ligi'nde maksimum 1 tur daha geçeriz. O da eğer şanslıysak. Sonrasında banko eleneceğiz. Ligde de bu beşli yeter diye düşünüyor olmalı. Ki muhtemelen yeter zaten.

iki üç hafta sonra küfürler havada uçuşur

bayern niye şutladı sanıyorsunuz boey'i

okan buruğa yalvarmıştır aldır beni bi şekilde diye

Sara-Torreira-Lemina orta sahası baya iyi. Bunlardan biri eksilir veya cezalı duruma düşerse duruma göre Yunus, İlkay zaten hazırlar. Ligde Kaan'da gayet oynayabilir.

Güzel hamle oldu. Sikko da stoper yedeği sallai de kanat+ forvet ve 10 numara yedeği oldu

O zaman plan su

Her ne kadar sakat adami almanin olayi ne anlamasam da:

Singo - boey yedek sag bek icin
Sallai ortasaha

Ki sallainin oralarda oynamasini dogru buluyorum, en azindan sure almasini. Yanlis hatirlamiyorsam milli takim freiburgda tam ne oynuyordu hatirlamiyorum ama AMC gibi aklimda kaldi hep. Belki yanlis hatirliyorum
Ben Sallai’nin çok iyi bir 8 olacağını düşünüyorum. O temposu ile git gel basmadık yer bırakmaz

Bu transferden çok rahatsızım. Bir defa formda Sallai kesilecek; 2.olarak da boey defalarca bizi sevmediğini; bize gelmek istemediğini belirtti. Yüzsüz utanmaz olmak lazım şu adamı geri alırken. Neyse gelsin oynasın, iyi oynarsa yine bağrımıza basarız.

Madem boyle yapacaktiniz bari berkan kalsaydi takimda. Hem orta sahamiz olurdu bir tane daha hem de boey performans artirirdi.

sevindim. raşit ile yaptıklarını sane yle yapabilirse sağ taraf makina gibi olur. Singo abim de yormasın kendini zaten

Geri
Üst Alt