GSC Haber Sacha Boey, Galatasaray İçin İstanbul'da

Saçmalamayın arkadaşlar yönetim transfer yaptığına şükredin. Sağlam Boey bu ligi öttürür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim oğlan saşa goey diyor buna. Yeni 6 numara olarak mı oynatacağız acep?

Saglik kontroldan nasil gececek? Sakat deniliyordu? Kira ücreti vermeyip maasini yarisini biz ödüyorsak ok ama uzun sürecek bir sakatligi yoksa tabiki, yoksa hic bir anlami yok bu transferin.

Davinson Sanchez olur. Sacha-Singo-Abdülkerim-Jacobs

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada Sanchez çok iyi dos olur. Ayagi temiz, iyi alan kaplıyor, hava yollarına hakim tam bir çapa. Zorda kalınca adam geçiyor.

Ben Okan hocadan sürpriz bir 6 denemesi bekliyorum. Sanchez'den.

Singo sol stoper olarak denenir, bir talihsiz mac oldu diye hemen kesip atmamak lazim. Gecislerde gecis yemesi imkansiza yakin dortlu savunma olacak, hepsi cabuk ve hepsi yapili. Bu kadar hizli silmeyelim bu opsiyonu, bence lig icin de iyi hamle. Singo'nun hizlanmasi kisa mesafede fevkalade, orada Halandi yakalayacak bir adam varsa o da Singo'dur.

Alternatif oldu, bedava oldu, tutarsa guzel tutmazsa zaten Sallai var. Bence makul, bunu elestirmek garip. Boey de biraz sakatlik biraz top ile kalitesizlikten dolayi Bayern'in as oyuncusu olamayacagini anladik, bu zaten öngörülen birseydi. Bayern denedi olmadi, bize hayli hayli gider..

Lemina, Torreira, Sara, Nhaga bunlar orta saha değil mi ne diye devamlı stoperleri, Sallai'yi orta sahaya yazıyorsunuz

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi iki hafta sonra sakatlanıp sezonu kapatırsa en azından bu konu için forumda küfür etmek serbest olsun ya.

Bayernin geçen sezon ki sağ tarafı bizim artık, neyse bu transferle beraber şunu anladık singo artık bek felan oynamayacak, singo'dan 6 numarada olmaz yedek 30 milyon euroluk stoperimiz oldu

Bayern ile geliri Bayern'e kalacak 2 hazırlık maçı bedeli karşılığında anlaşsaydınız ya?

Geri
Üst Alt