GSC Haber Sacha Boey, Galatasaray İçin İstanbul'da

1 sene önce Galatasaray lafını duyunca yüzü ekşiyordu. Ne oldu sakatlıklardan kimse yüzüne bakmayınca gelesi mi tutmuş?

Suç bunda değil, bunu getiren yüzsüzlerde. Yüzüne tükürsen yağmur yağıyor diyen insanlar olunca tabi

Sallainin surat

1770311730925.webp

Fiziği ve boyu yok! Omuz yiyince düşen çitlenbik ama çalışkan topçulardan. 2 seneye anca oturur vücut.
Boy nekadar uzar bilmiyorum fakat yere iyi basiyor videolarda gördüğüm dikkatimi çeken şey ikili mucadeleleri gayet iyi omuz yiyince ucmuyor ozellikle kalçayı koyup hamle yapiyor
Avrupa takımları bu yaşları banko 11 oynatıyor artik

Bu arada Sanchez çok iyi dos olur. Ayagi temiz, iyi alan kaplıyor, hava yollarına hakim tam bir çapa. Zorda kalınca adam geçiyor.

Ben Okan hocadan sürpriz bir 6 denemesi bekliyorum. Sanchez'den.
Vakti zamanında bunu söylediğimde dalga geçiyorlardı burda benimle. Adam çok iyi 4lü nün önünde oynar

Sacha yı severiz
Hoş gelmiş yuvasına

Yazin gelse sevincten cildirirdim. Ama yonetimdeki embesiller oyle bir zamanda, oyle bir bollukta getirdiler ki bu transfere kufreder olduk. Umarim bildigimiz Sacha gibi oynar, sonrasi ne olur valla bilmiyorum. Kotu bir Sacha istemem.

Sacha kadroya giremeyecigini bildigi icin saldi kendini bayernde. 1 ay falan öncede antramandan sonra baya bi kizmisti company. Sakatligi ciddi degil. Burda tekrar kendini bulur. Biz hayir deseydik fenere teklif giderdi büyük ihtimalle

Sacha kadroya giremeyecigini bildigi icin saldi kendini bayernde. 1 ay falan öncede antramandan sonra baya bi kizmisti company. Sakatligi ciddi degil. Burda tekrar kendini bulur. Biz hayir deseydik fenere teklif giderdi büyük ihtimalle
Fb'ye değil de Bjk'ye net giderdi.

Takimda sol stoper yok 4. sagbeki aldik. Boyle bir rezillik tarihte gorulmedi.

Nedense bu iş benim içime sinmedi.

Sevgili Can,orada iyi çalışmamış olabilir mi acaba yada antrenmanlarmı ağır geldi.Boey'deki durum ne ki acaba ? bir türlü bilemedik.Her gün sakat haberinden başka birşey çıkmadı.Boey Bayern olayı anafikiri neydi hiç bilemedik.
Ağır gelmiş olabilir Okan hocanın antrenmanlarına kıyasla.

Ama şanssızlık da vardır çünkü normal değil bu kadar sakatlanması

Geri
Üst Alt