Sacha Boey'den Terim, Torrent ve Geleceği Hakkında Açıklamalar

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Sacha Boey: "Geldiğim sezon 13. olduk, bu Galatasaray için kabul edilemez. Domenec Torrent ile işler istendiği gibi gitmedi. Bizden Guardiola'nın Manchester City'si gibi oynamamızı istedi ama kadromuz buna uygun değildi. Takımımızda bunları yapacak Bernardo ya da Mahrez yoktu. Beni Galatasaray'a Fatih Terim getirdi, onun gidişine üzüldüm. Bana verdiği güvenin karşılığını verememişim gibi hissettim."

"Galatasaray'dayım ancak daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve kararlarıma saygı göstereceklerini düşünüyorum çünkü onları hiç kandırmadım. Arsenal'ın ilgisi çok sevindirici, hedefim Premier League. Neler olacağını göreceğiz."

"Hayatımda ilk kez bu kadar sevgi gördüm. Buna karşılık vermek için her şeyinizi vermek zorunda hissediyorsunuz. Galatasaray çok büyük bir kulüp, şanslı hissediyorum. Stadyumumuzda oynadıktan sonra, dünyadaki herhangi bir stadyumda maça çıkmaya hazır oluyorsunuz."

Güzel bir bonservisle satılabilir. Önünü tıkamamak lazım sonuçta çocuğun. Her iki tarafın da kazançlı çıkacağı bir formülle uğurlanabilir.

Muhtemelen iyi bir rakam bekliyoruz ki sol beki yabancı bakıyoruz diyor herkes yani sağ bekte yerli olacak

Ulan bize gelince herkes 5m dahi teklif olsa gidicem gidicem diye tutturuyor. Yav kardeşim gitme demiyoruz ki ederini getir git. Sanki biz senin için 50m istiyoruz da rakam absürt diye gidemiyorsun sanki. Ota boka para saçan İngiliz kulübü de bir zahmet versin 20yi. Bize gelince herkes Sevilla çingeneligine dönüşüyor

Güzel açıklama yapmış kendisini tebrik ederim.

18-22 yeterli gibi

25 süper olur tabi

Büyük bir takıma gider inşallah keyifle takip ederiz

Kardan %15 payı var. 20m net kazancımız olduğu an bırakabiliriz. O da 25m falan ediyor. EPL takımları talip olmasa zor olabilirdi ama şu an mümkün.

Geri
Üst Alt