Sacha Boey'den Terim, Torrent ve Geleceği Hakkında Açıklamalar

Daha lig devam ederken son haftalarda sezon sonu ayrılma isteğinin olduğunu söylemişti zaten. Tekrar tekrar bahsetmesi hoş değil anladık hedeflerin var.

Beni Galatasaray'a Fatih Terim getirdi, onun gidişine üzüldüm. Bana verdiği güvenin karşılığını verememişim gibi hissettim."

:love:

20 milyon+ Nicolas Pepe Arsenal hayrını görsün derim.

iyi güzel de sakatligi hakkinda niye bir aciklama yok ya da ben mi kacirdim
bir sey

Hedefin varsa güzel tabii ki fakat ''parayı veren düdüğü çalar'' diye bir laf var bizim buralarda. Öyle bedavaya gitmek yok. Sonra MARCAO gibi rezil olur sürünürsün.

Daha 1 sene bas alti ligte iyi performans gosterdi diye hemen gidecekse, Boey icin inanilmaz husran olur. Bu sene bizde tekrar ayni performansi gosterirse, bir de Avrupa'da olacagiz, ancak istedigi olur. Ben buyuk klup olsam, bas alti ligte 1 sene cok iyi performans gostermis adami once izlerdim, acil durumum yoksa.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 sezon önce yaşadığı tüm şanssızlıklara rağmen geçen sene oynadığı futbolla şampiyonlukta büyük rol oynayan Boey 1 milyon Euro’ye geldiği kulübe bu sene büyük ihtimalle çok yüksek bir bonservis kazandırarak transfer olacak.
Hem kendisine hem de kendisini Galatasaray’a kazandıranlara teşekkürler.

getir kemiksiz 20 milyonu anlayış gösterelim bay boey

15 milyon € üstü teklifleri bence değerlendirsinler.

Umarım satarlar ve para girdisi olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önemli bir takımdan teklif alır da gönderilmezse arıza çıkaracağı, en azından motivasyonunun düşeceğine dair yaygın kanaati net şekilde onaylamış ki Arsenal gibi bir kulübün ilgisini ilk ağızdan ifade etmesi de güzel haber...Büyük lig diye 2. veya 3. sınıf bir takıma gitmemeli zaten. Kendisinin aklına yatan bir teklif olmaz da kalmak isterse devam etsin isterim, değilse de 20 ye yakın veya üzeri bir teklifle uğurlarız kendisini...

Geri
Üst Alt