Sadece 13 Yaşında: Karamoko Dembele

Emre Arslan

Cezalı
Screen-Shot-2016-10-03-at-23.47.15.png

İskoç ligi takımlarından Celtic'in 14 yaş altı takımı oyuncusu 13 yaşındaki Karamoko Dembele, 20 yaş altı takımla maça çıktı.

Celtic, genç oyunculara yatırım yapmaya devam ediyor.

Dün gece Celtic ile Hearts U20 takımları arasında oynanan maçta oyuna giren 13 yaşındaki Karamoko Dembele maçın önüne geçti. Celtic Kulübü'nün resmi internet sitesinde 14 yaş altı takımda oynadığı görülen Dembele, henüz 13 yaşındayken 20 yaş altı takımla maça çıktı.

Oldukça yetenekli olduğu gözlenen Karamoko Dembele, maçın bitimine 9 dakika kala Celtic'in A takımıyla oynamış en genç oyuncu unvanına sahip 16 yaşındaki Jack Aitchison'un yerine oyuna dahil oldu.

MOUSSA DEMBELE İLE BİR BAĞI YOK

Bu yaz Barcelona ve Lyon'un da katıldığı Dublin'deki gençler turnuvasında yıldızı parlayan Fildişi Sahilli Karamoko Dembele'nin, Celtic'te forma giyen Moussa Dembele ile bir akrabalık bağı bulunmuyor.

Yeni Şafak

Hey maşallah

Bacaklara bak, bu yasta iyi vallah.

bizim ülkede olsa sonunun beşiktaşlı Muhammed gibi olma ihtimali % 80 'di.

Yine mi Dembele.Kaçıncı Dembele oldu bu?Sokakta bi tane Dembele'de biz alalım kadroya dandik çıkmıyor herhalde hiç bunlar.

30 yaşındadır o ?????

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Moussa dembele(celtic elimizden kaçırdığımız) - ousmane dembele(dortmund) - mousa dembele(tottenham) ..bir tane de tırt dembele yok çocuk doğuştan şanslıymış zaten

Erkek çocugum olursa adına Osman Dembele koyayım bari.

Böyle çocukları görünce 'tamam buda tırt olacak' diyorum.

İnternet çağına yetişenler için söylüyorum; Messi, Ronaldo, Costa, Falcao, Aguero, Griezmann, Götze, Reus, Lewandowski, hatta Neymar, hangisinin böyle 10-11-12-13-14-15 yaşlarında dünya basınına çıkan vidyolarını gördük, bu çocuk müthiş olacak dendi?

Muhakkak ki bu futbolcularda o yaşlarında kendi akranlarından ilerideydi fakat hiçbiri Messi dahil 13 yaşında iken yeni 'Maradona' yeni 'Pele' yeni vs diye dünya basınına tanıtılmadı, tanıtılanlarda soluğu Çaykur Rize'de alıp, orada bile tutunamadı.

Umarım yanılırım fakat bu çocukta yitip gidecektir.

bu çocuğa kemik yaşı bakıp büyüme hormonu başlamak lazım .Messi de çok kısaydı.

1.70 olsa yeter.

bu yaşta karamoko 20 yaşında mokoko

ulan ben 13 yaşındayken mahalle maçında oynatmazlardı beni :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
dembele,sissoko ve diarra soyadı olan futbolcuyu gözün kapalı alacaksın fos çıkan yok.

Böyle yetenekler var. 11-12 yaşında çocuğun, halı sahada ben dahil 10 a yakın adamı duman ettiğini bilirim. Yılan gibi geçiyordu velet. Ha elinden tutan olmamıştır, o ayrı.

Geri
Üst Alt