Sadece Nüfus Cüzdanıyla Ukrayna'ya Gidilebilecek | GSCimbom 1. Ukrayna Buluşması

QbJ5_f-maxage-0.gif

Yaz beni de admirim. Keramettin TANRIVERDİ

Olm çocuk gibisiniz, geçen sene de Ukrayna'ya gitmek çok kolaydı ki.

Sanki Ankara'dan İstanbul'a gidiyorsunuz. Peh.

Parası olan adam zaten her yere gidiyor, bunda abartılacak ne var anlamadım.

Ankara'da Keçiören'den Kızılay'a gidemeyen adamlar da yakın zamanlarda Rusya'ya vize kalkacak lafını duyunca seviniyorlardı, sigara içecek paraları yok, What's your name sorusuna Are you disco diye cevap veren adamlar...

10 numero tespit. Geyik şaka bir yana hakikaten var böyle tipler, ha bir de bunun hayalinin bile yettiği adamlar var.

Tam tersi alex kuckov gibi Ukrayna'daki ezik gece hayatını ulaşılabilecek en son nokta zanneden tiplerde var.

10 numero tespit. Geyik şaka bir yana hakikaten var böyle tipler, ha bir de bunun hayalinin bile yettiği adamlar var.

Tam tersi alex kuckov gibi Ukrayna'daki ezik gece hayatını ulaşılabilecek en son nokta zanneden tiplerde var.
Genç Ankaralılar rahatsız

Yalnız böyle bir şey olursa eğer referandum oyum da değişebilir.

Acik konustugum icin, özür dileyerek baslayim soruma, ama Türkiye´de genel evi yok mu ?

Arkadaşlar bu konuda bir iki tespitte bulunmak gerek. Ukrayna'nın çalışkan ve kapıdan sınır dışı edilse de bacadan giren kadınları bu şartlar altında sizlerin tam tersi istikamette yani Türkiye de olacaklardır. Özellikle büyük şehirler ve güney sahilleri yazın Ukrayna'mızın çalışkan ve güzel kadınları ile dolup taşacaktır. Yani gurbet ellerde Ukrayna erkekleri ile baş başa kalıp hep beraber partileme ihtimaliniz de bulunmakta.

Hangi ülkeye giderseniz gidin dünyaca ünlü biri değilseniz, cebinizde bolca para yoksa, Kendi ülkenizde kendi dilinizi konuşan insanlarla bile o işi parasız yapamıyorsanız eller avuçlar maalesef yine boş kalacaktır. Filmlere, dizilere ve abartmayı seven arkadaşlara bu konuda itibar etmeyiniz. Benim tavsiyem siz oralara gidip kendinizi yoracağınıza bırakın onlar ayağınıza gelsin sürümden kazanırsınız. O iş dışında gitmek isteyenlere bir not çok fazla görülecek bir bok ta yok. O açıdan çok daha ucuz ve gezilebillir cennet mekanlar mevcut dünya üzerinde.
bu yoruma nasıl like vermezsiniz ahali

Acik konustugum icin, özür dileyerek baslayim soruma, ama Türkiye´de genel evi yok mu ?

Genelev'i çeşitli sebeplerden ötürü beğenmeyebilir insan, Türkiye'de hayat kadını yok mu diye sormak lazım aslında... Cevabı tabiki evet, Türkiye'de yaşamama rağmen benimde anlamlandıramadığım bir konudur bu sayın Çakar. Bir Rusya'dır, Ukrayna'dır gidiyor... Sanırsın burada Rus veya Ukraynalı yok.

Başlık niye ukrayma buluşması? Ayrı ayrı gidip orada mı buluşacaksınız? Hahaha sanmıyorum buluşacağınızı.

Genelev'i çeşitli sebeplerden ötürü beğenmeyebilir insan, Türkiye'de hayat kadını yok mu diye sormak lazım aslında... Cevabı tabiki evet, Türkiye'de yaşamama rağmen benimde anlamlandıramadığım bir konudur bu sayın Çakar. Bir Rusya'dır, Ukrayna'dır gidiyor... Sanırsın burada Rus veya Ukraynalı yok.

nerede yaşıyorsunuz beyfendi?

Istanbul´da birn ukraynali ile cay icmek, ile Ukrayna´da bir ukraynali ile cay icmek, ayri zevk veriyor demekki. yoksa parasi olana, herkese istanbulda da var bir ivana ?

Istanbul´da birn ukraynali ile cay icmek, ile Ukrayna´da bir ukraynali ile cay icmek, ayri zevk veriyor demekki. yoksa parasi olana, herkese istanbulda da var bir ivana ?

Vallahi İstanbul'u pek bilmiyorum ama 6-7 sene önceki Ankara'da çok zor bir şey değildi bunlara erişmek, hala da öyledir muhtemelen. Ankara'da durum buysa İstanbul'da çok daha kolaydır bulmak.

turistik gezileri ve kültürel etkinlikleri neden yok sayıyorsunuz. şahsen gidecek olsam işim bittikten sonra müzeleri dolaşırdım diye tahmin ediyorum.

bursa iskenderi bursa'da yemek mi daha makbul yoksa gümüşhamede mi?

Kadinlari, besinler ile karsilastirmayalim Yekta bey, lütfen cok rica ediyorum. Sonucta kadin meslegi icabi taha ukraynadan gelmis ise, bu hizmetten faydalanmak isteyen üyelerimiz icin bir fark arz etmeyecektir.

Bu Yekta Kumanova benim sinirimi bozmaya başladı ben bu herife sarıcam galiba şans dileyin dostlar.

Geri
Üst Alt