Haber Sadettin Saran: "Galatasaray-Göztepe maçında olanları maalesef tüm Türkiye izledi"

Lan oğlum ne oldu maçta? Şikayet etmesi gereken birisi varsa o da Galatasaray! Itiraz ettikleri pozisyonda 100 de 100 sarı kart. Ya bunlar iyice kafayı yedi. Bir camia bukadar şerefsiz olur mu? Inanılır gibi değil.

Bunların istediği Galatasaray doğransın. Bizim yönetim susmaya devam etsin.

Şalai ve barışın ayağına basılan 2 pozisyonda da sarı kart verilmedi

Bu pozisyonları söylüyo herhalde helal lan sadettin

göztepe video paylaşmış onun üzerinden yorumda bulunuluyor

haftaya oynayacakları maç için ağlıyorlar işte iç sahada hakemler bizi taşıyormuş diye bir algı yaratma peşindeler
9 macin 5nde penaltı ve kırmızıyla mac alan feneri konussunlar once sonra bizi konussanlar hamsi kafalılar hakem taşıyor dedigi pozisyonları soyle desen yanıt veremez aptallar

Biz böyle gidelim de ne dedikleri artık zerre umurumda değil… eskiden sinir krizi geçiriyordum…

Ohh yeni baskanda aglama baslamiz bizde J.R Steve Mert bilirdik oda Ali gibi cikti

Onlar ne diyor hic görmedim pozisyonda net birsey olmasa demekki butun ulke ayağa kalkacak

ulan neredeyse hakemlerin rezil kararları olmadan maç almışlıkları yok utanmadan yüzde yüz doğru olan bir pozisyondan sonra açıklama yapıyorlar.
Steven denen top mert hakan,osterwolde ne kadar ahlaklıysa siz o kadar ahlaklısınız.
Her maç kendisini yerlere atmayan bir topçunuz yok ulan Geberin mk…

Son düzenleme:
Steven bizi iyi dinle... Buyuk laflar etmeye kalkisma sonra guvendigin daglara kar yağar.

Geri
Üst Alt