Haber Sadettin Saran: "Hakemleri dün de bugün de hep beraber izledik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran:

"Futboldan memnun muyuz? Çok değiliz. Bunu da kendi aramızda masaya yatıracağız. Mücadeleden, mücadele ruhundan, son dakikaya kadar pes etmemeden bu konuda gurur duyuyoruz. Taraftarımıza da seslenmek istiyorum. Taraftarımız olmadan şampiyon olamayız."

"Hakemlere değinmek istiyorum. Dün de bugün de hep beraber izledik. Görüyorsunuz. Biz adil rekabet istiyoruz, adil bir rekabet ortamı istiyoruz. Maalesef bu yaratılmıyor. Korkarım, bu gidişle biz kendi üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe’nin hakkını kimseye yedirmiyoruz, yedirmeyeceğiz; yedirmemek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız da… Korkarım ki bu böyle devam ederse, sezon sonuna maç yönetecek hakem kalmayacak!"

Ulan 3.golun ofsaytin babasi gelmiş tatava yapiyor hala

Yabancı hakem gelsin sayın steven?

Yalniz bu hakem algi isini 5 yildiz gibi yalan dolan demeclerle manipulasyon isini her koldan yapiyorlar

Evet gördük hakemleri

Dün saneye verilen kırmızı kart genduziye verilmedi

Bitmiyor bu algı çalışmaları. Bıkıp usanmıyorlar da utanmazlar.

Açıklamada bi gariplik görmüyorum. Camiasını diri tutmak için yalanlara sığınması şart. Açık açık kayırıldığı bir maçta bile mağduru oynayacak tabi ki

Kokoin bağımlısı koca g.tlere bakmaktan maçı izleyememis belliki. Aklı sıra algı yapıyor.

Şu kokocuya gerekli cevabı verin

Ölümden dönüyorlar gene de kuyruğu dik tutuyorlar

Şöyle bi üstünü başını silkeliyorlar sonra manipülasyona tam gaz devam

Saha dışına çıkmıyorlar yaaaaa diyen taraftarları piste alalım.
Fark yedi olsaydı bak bakalım daha neler diyecekti bu şerefsiz kokocu.
Dün neyi gördün lan şerefsiz..Ama tabiki konuşursunuz..Şu takımın başında adam gibi başkan ve yönetici olsaydı görürdüm ben sizi.
Yabancı hakem istesene kokocu.Hadi gtün yiyorsa isteyin yabancı hakem.
Ah ulan dursun ah ulan okan buruk ahhh..

Sen git koko çek bu işler senin boyunu aşar!

Hassektör oradan!!

Geri
Üst Alt