Haber Sadettin Saran: "Hakemleri dün de bugün de hep beraber izledik"

Herif yapması gerekeni yapıyor

Asıl bizimkiler osura osura uyuyor. 10 kişi kaldığımız maçta algı yiyip duruyoruz.
Hayır renktaş yapması gerekeni yapmıyor.
Haksızlığa uğramışsa hakkını korur onda sıkıntı yok.Ama şu maçtan sonra çıkıp hakem diye ağlıyorsa birde bizim maçta bize laf atıyorsa o şerefsiz evladıdır.Yapması gerekeni değil yapmaması gerekeni yapıyordur.

Bakın net söylüyorum, bunlar artık öyle arsız olmuş ki, hakemler kuralları uygulamasın, sürekli fener lehine düdük çalsın istiyorlar. Fener faul yapınca hakem vermesin. Rakip faul yapmadan topu aldıysa faul çalsın. Pozisyon penaltı değil ama penaltı versinler. Ofsayttan gol attık, ama iptal etmesinler diyorlar.

Olayı bu seviyeye getirdiler. Galatasaray'ın ise sürekli doğranmasını istiyorlar ki doğranıyor da.

Bizim yönetimden de bıktım. Hep suspus. Herifler resmen iftira, yalan, algı yapıyorlar. Yeter artık çıkın gerekiyorsa her maç konuşun. Bıktık harbiden bu nedir ya!!

bizim maçı bahane gösterip kaşla göz arasında tartışmaların arasından yine haram galibiyet aldı adiler

Hayır renktaş yapması gerekeni yapmıyor.
Haksızlığa uğramışsa hakkını korur onda sıkıntı yok.Ama şu maçtan sonra çıkıp hakem diye ağlıyorsa birde bizim maçta bize laf atıyorsa o şerefsiz evladıdır.Yapması gerekeni değil yapmaması gerekeni yapıyordur.
Bu ligde böyle dönüyor bu işler. Ağlamazsan gri pozisyonlarda babayı alırsın

Yine yavuz hırsız oyunları, bunlar bayatladı artık koko kafa yeni oyunlarla gel amerikalı şarlatan

şu maçı izleyip şöyle açıklama yapabilecek kafaya nasıl ulaşırız?

Hakemler derken orta hakemi yine çift görmüş olabilir anlamamışsınız

@Uğur İz dogru soyluyor bu ligte isler boyle yürüyor aglamazsan lehine korner ile vermezler bukadar basit
Ve dahada önemlisi kazandığın gun konuşacaksın ki sonraki maclar icin ön alasın
Yani bizimkiler kaybedince bile arazi oldugu icin steven bu konuşmaları bize garip geliyor

oğlum bunların çektiği kokoyu suratlarına fışkırtacak başkan lazım dursunla falan olmaz bu işler. aynı şeyi dursun yapsa her gün tv'de otçu başkan diye dolaşırlardı.

Yöneticisi devre arası hakem odası basmıştır

Oda basmalarini biliyoruz da boğazına sarılmak palavradir

Eskiden bunlara kızardım artık kızmıyorum. Bunları Aziz babaları böyle yetiştirdi. Hepsi Aziz'i rol model alıyor. Allah korusun bir tane ahlaklı başkan gelirse bunlara o zaman şampiyon falan olurlar. Hep bunun gibiler yönetsin Fener'i.

Nasıl gidiyor steven başkan koko işleri? burundan mı çekiyon? şu açıklamalarına bakarsak g.tten çekiyon gibi geldi bana

Geri
Üst Alt