Yerli Puyolu baya gömüyorlar şimdi :asd:

Biz serdarı felan keyfimizden gönderdik sanki bunlar serdar sadık ikilisini görünce bi tarafları kalkmıştı

Jahovicin karti yanlis,fofanaya kirmizi kart vermeliydi bel kirmaktan hakem

Rakibini attırmak için ölüyormuş gibi yatıyor ve can çekişiyor yerde. Rezil bir karakter, layık olduğu camiada.

Fofana'nın golünden sonra güncel liste:

1Mevlana
2Sadık
3Boateng
...

Herif hakikaten Fenerliymiş, bu kadar karaktersizlik başka yerde olmaz. Skrtel Zuta'yı öldürmüş, o bile bununki kadar ağlamadı. Kendini sakatım diye kaldırıp kaldırıp atan oyuncuların bir gün ilahi adalet olarak gerçekten cezalandırılacağına inanırım, umarım Sadık bey de layığını bulur.

Fofana bildiğin messinin boatenge attığı calimin çıkmasını yedirdi, takdir ettim..

Daha önce de belirtmistim bu herif malin teki.

Iyi ki bize girmedi bu kazik. Bonus kafali kazma.

Daha önce de belirtmistim bu herif malin teki.

Iyi ki bize girmedi bu kazik. Bonus kafali kazma.

Malın teki üstüne üçkağıtçı , haysiyetsizin teki yaptığı hareketler falan tam Fb'li , bunların suyunda bir şey var giren komple bozuluyor ve onların karaktere bürünüyor.

Malın teki üstüne üçkağıtçı , haysiyetsizin teki yaptığı hareketler falan tam Fb'li , bunların suyunda bir şey var giren komple bozuluyor ve onların karaktere bürünüyor.
Evet bu gerçekten inanılmaz bir fenomen.

Fenere giden tabiri caizse gavatlık konusunda zirveye erişiyor.

sent via GSC

Performans olarak değil de karakter olarak çok kötü durumda.. Bu herif nasıl bizim altyapıdan çıkmış hiç mi karakterini geliştirememiş zaten her hareketinden belli doğuştan f5li olduğu..

Geri
Üst Alt