- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.345
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap: Sadık Çiftpınar
mertanı,okanı,berk ismail ve berk yıldızı sağır sultan bilyo. bir de uğur ayhan,hüseyin tokmak ve sadık var.altyapının geri kalanından ise bi halt olmaz.
Sergen Zeren ?![]()
ne yazıkki altyapıdaki halinin üstüne zerre koymadı.yazık etti kendine.net kötü stoper.
al bunu da gör.6 sene öncesinden gelmeyin banane yazıkki altyapıdaki halinin üstüne zerre koymadı.yazık etti kendine.net kötü stoper.
temmuz 2018de yaptıgım yorum,fener almadan önce.evet altyapıda iyiydi,övdük destek olduk ama zerre gelişmedi.ben ne yapayım
ya bi git...o zamanki şartlar farklıydı.şimdi herkes gençlere önem veriyo.ozan örnegi ortada.dünya kupasında yerin dibine soktunuz ozanı bilip bilmeden forumca.ben savundum sadece.o saydıgım oyuncularda hem kulüpte hem oyuncularda suç var.okan derici tembeldi mesela.digerlerinde de planlama tutmadıAlt yapıdan yetişip üst düzeyde şans bulan tek adam da bu.
Diğer övdüklerin PTT de yedek veya 3. lig ve altındalar kardeşim.
Bence alt yapıyı övmeyi acilen bırakman gerektiğini gösteren 1 konu olmuş.![]()
reis tarkanlı hesabınla açmıssın bide6 degil 7-8 sene olmuş o yorumları yapalı.harbiden manyaksınız haben 15 yasında falandım yorumlarda belliki
Cevap: Sadık Çiftpınar
3.golünü atmış dün.herkes semih kayadan sonra bir TÜRK stoper daha istiyodu. genç milli takımda altyapıda herkesin övdüğü bi sadık var. ve gümbür gümbür geliyo. sadık çok iyi bi stoper olacak. ve a takımada çıkacaktır.ömer toprağı ve serdar azizi unutun.
ya bi git...o zamanki şartlar farklıydı.şimdi herkes gençlere önem veriyo.ozan örnegi ortada.dünya kupasında yerin dibine soktunuz ozanı bilip bilmeden forumca.ben savundum sadece.o saydıgım oyuncularda hem kulüpte hem oyuncularda suç var.okan derici tembeldi mesela.digerlerinde de planlama tutmadı
Hani bu adam Fenerbahçeliydi, kansıza bak Fenerbahçeliysen neden Melo'nun sevincini yapıyorsun taraftara şirin gözükmek içinCevap: Sadık Çiftpınar
Sporx TV - 'Pitbull sevinci' gençlere de sıçradı! video - Gol sevinci, Felipe Melo, A2 Takımı sadık bu işte.