Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bir soru sormak istiyorum ama samimi cevap bekliyorum. Volkan'ın maçı sattığını söyleyen biri Ufuk'un Bursa maçındaki golü bilerek yediğini söyleyen birine ne cevap verir?
Şimdi bir soru sormak istiyorum ama samimi cevap bekliyorum. Volkan'ın maçı sattığını söyleyen biri Ufuk'un Bursa maçındaki golü bilerek yediğini söyleyen birine ne cevap verir?
Önce klüplerin başındaki hakem odası basmaya kalkan hakem tehdit eden tıfıl polat alemdarları yok edelim sonra küçük ahmetlere ermanlara geir. Kimse fener kötü oynadı demiyor ancak kimse volkanın o pasınıda açıklayamıyor kötü oyuncu kaleci diye geçiştiriliyor ancak boşa nefes tüketiyoruz işte.Gerçi geçen sene 34. hafta haricindeki fenerin son 7 maçındaki kalecilerde iyi niyetli kötü kalecilerdi Ivesanın öyle bir aşırtma gol yediğini bidaha çok zor görürüz heralde yada bunun gibi diğer örnekleri. Neyse asıl at gözlüğü ile bakanları gerçekleri göremeyenleri temizlemek lazım ya işte...
Konu hakem odasi basmak mi? Yoksa Sadri Sener'in Volkan Babacan ile ilgili yaptigi sacma yorum mu? Hakem odasi basmayi destekledigime dair birsey mi cikardiniz? Fenerbahce'nin maclarini seyrettiginizi varsayiyorum - bana rica ediyorum Fenerbahce'nin hakem sayesinde kazandigi puanlari siralayin, ardindan ayni ozeni sampiyonluk yolundaki rakipleri icin de gosterin, ne neymis gorelim. Yalvariyorum, lutfen bu arastirmayi yapin.
At gozlukleri ile degil ama, "gercekleri gorerek". Bekliyorum.
Aziz geçen seneki kaleci oyunlarına bu sene erkenden başladı. Artık hakemlere etki edemeyeceğinden dolayı işi kalecilere yöneltti. Geçen sene Ankarag. maçındaki skandal kaleci hatalarını ve o kalecinin sezon sonu fenere nasıl transfer olduğunu unutmayın. Eğer son maçta trabzon olmasaydı ve Onur gibi şahsiyetli bir kaleci çıkmasaydı işi bitirmişlerdi bile. Volkanbabacan yıllardır fenerde oynuyordu bu maçta çok daha dikkat etmesi gerekirdi açıkça zan altında kaldı. Ben herşei beklerim bunlardan...
Olayı Ahmetlere Ermanlara getirirseniz bende konuyu oraya getiririm hocam. KOnunun dışına çıkmadan konu üstüne kanuşalım diyorsunuz Allah aşkına şu Babacanın o hatasını açıklayın aynı hatayı şampiyonluk yolunda başka bir takım yaşasa kiralık kalecisi tarafından böyle bir olaya yaşatılsa siz ne düşüneceksiniz gerçekten herşey bukadar masum mı olacak? Ozamanda eleştirenler haklı olarak şüphe duyanlar ermancılık ve ahmetçiliklemi sufatlandırılacak ve forumdan temizlenmesi istenecek. Birazcık empati yapalım bence.
Ha buu arada araştırmaya gelince gerek varmı sizce geçen sene eskisehir maçı sonrası bu sende 2.devrenin hemen başında ve öncesi Aziz tepkisini gözdağını verdi ve bu tepkiden sonra aldığınız sonuçlar bi şeklide tam tersine değişim gsöterdi hakemlerin nedense performansı düştü. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum anlayabilmeniz veya kabul etmeniz için renkleri bi süre kenara koymanız lazım ama bunu yapamazsınız. Yerinizde olsam bende yapamazdım zaten.
Hocam neyaptın sen zaladlara götürdün olayı Evet görmek istediği gibi gören biri varsa sende onlardan birisin zalad o sene 3 büyüklerden kaçar gol yemiş bence bir bakmalısın ondan sonra onu sormalısın bana.Süleymanuyu soruyorsun keşke bahsettiğin dönemlerde klübün bir kaleciyi satın alma durumu olsaydıda alsaydı sanırım oyuncularımızn parası zor verilyordu ancak şüphe duyuyorsanda dedğin gibi beni ırgalamaz. İstanbulspordan bashetmişsin bilmem kaçıncı ligdeki takımla fi tarihinin hangi sezonunda yaptığmız maçtan bahsetmişsin onu zaten anlamadım.Açıkcası yazdığın metinden sinirli olman ve inceden incden kendince laf sokmandan başka bişi anlamadım. Daha az önce kendin söyledin konumız Volkan ve Sadri Başkan gibileriden ama konu bir türlü anlayamadığım yerlerde geldi İstanbulspor Zalad Sizciler falan.
Sorum gayet basitti Volkanın verdiği pası nasıl açıklıyorsunuz tutarlı olun cevabınızı öyle verin anlamsız yerler giderek kargaşa çıkarmayın.
Ya bide süleymanuyla ilgili bir kehanetiniz olmuş sanırım kehanetse dün burdada kehanetin kralı oldu kayserinin kalede kim var diye öğrenen olacakları bir bir daha izlemeden anlattılar.
Çok acayip bir tartışma oldu ya çok farklı konular birleşti sanki