Sağ Bek Hususundaki Görüşleriniz

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
turk olmayan bir adam alabilir miyiz sizc, & kim mesela. sayet alir isek 2 stoper de yerli mi olacak, o hal manconi niye yabanci stoper istiyor bu 1,

2.si, sagbek almadigimizi farzedelim, ebue'yle avrupa'da irzimiza gectikleri gerceginin haricinde veysel sari da umdugum etkiyi yapmis degil. bu durumda cozumleri tartisalim

Tarık Çamdal :D

aydın yılmazı deneyelim sabriden kötü olmaz [serdar burakın anısına]

Sener

fft104mm2385813.jpg

TARIK

1159051-18158397-640-360.jpg

Eboue'yi ben son yılında da kadroda tutardım. Veysel ve Sabri'de sağ bek için yeterli isimler. Kısacası o bölge için transfere gerek yok bence.

# tapatalk #

Daha 5-0-3 kesin çözeüme kavuşamadı..6-2 muhabbeti döndü ama gerçekleşir mi göreceğiz..Gerçekleşse de gerçekleşmese de sağ bekimiz yerli olmalı..Veyse vasatın az üstü oluyor Sabri aşırı dengesiz ne yaptığı belli olmuyor Salih futbolcu değil.. Sınırlı seçenek var maalesef.En kötü Veyselle devam ederiz gibi geliyor

turk olmayan bir adam alabilir miyiz sizc, & kim mesela. sayet alir isek 2 stoper de yerli mi olacak, o hal manconi niye yabanci stoper istiyor bu 1,

2.si, sagbek almadigimizi farzedelim, ebue'yle avrupa'da irzimiza gectikleri gerceginin haricinde veysel sari da umdugum etkiyi yapmis degil. bu durumda cozumleri tartisalim

micah richards

sozlesmesi seneye bitiyor yas 25 incredible atletic ve stoperde de tash gibi oynuyor

Muslera-Telles-Melo-Snijder-Bruma +Semih+Selçuk

5 yabancımız var. Stoper, Sağ Kanat ve Santrafor en ciddi eksiklerimiz. Bu 3 bölgeden birine çok ciddi bir yabancı almak bence öncelik olmalı. Ben Veysel ve Sabri'nin orayı bir şekilde götürebileceklerini düşünüyorum. Olmadı Tarık filan gibi isimlerle takviye ederiz. belki CL seviyesinde yeterli değil ama bizim sorunumuz büyük oranda kanat ve santraforda.

Veysel yeterli bence.Devamlı oynarsa daha da iyi olacaktır.

Tapatalk

Sagbek icin Opsiyonlar:

* Dani Alves (bence herkesin hayali) ~ sonuc: no yabanci stoper transferi

* Janmaat - € 5-6 milyon euro (Hollandali ve Milli oyuncu, hucumu ve defansi iyi olan, genc sayilir) ~ sonuc: no yabanci stoper transferi

* Eboue kaliyor ~ sonuc: no yabanci stoper transferi

* Eboue gidiyor ve yerine kimse alinmiyor, yani Veysel, Sabri ve Salih e kaliyor demek.. ~ sonuc: yabanci stoper transferi olabilir

salih veysel idare eder bence. biz stoper'e iyi bir alalım bence.

Yabancı sağ bek transferi takıma kaliteli bir Türk stoper kazandırmakla mümkün gözüküyor. Bu durumda tek seçenek Ömer Toprak.

Yabancı sağ bek - Ömer Toprak ya da Tarık Çamdal - yabancı stoper tercihinden biri yapılmalı.

Benim fikrim yabancı sağ bek alınması. Zira bu yabancı sınırlamasında 4-2-3-1' li ya da 4-3-3' lü kadrolar oluşturmak önümüzdeki sene de zor olacak. Sağ ve Sol Beklerimiz iyi ve hücumcu beklerden oluşursa 4-3-1-2' yi hakkıyla oynayabiliriz.

Muslera

Micah Richards-Semih-Ömer Toprak-Telles

Gökhan İnler- Melo-Selçuk

Sneijder

Dzeko-Burak

Yedekler de; Ufuk, Koray, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Bruma, yabancı sağ açık, Umut Bulut şeklinde olabilir.

+2' i yabancı da her an 4-2-3-1' e dönebilmek için iki kanat; Bruma ve sağ açık.

Hoş Micah Richards o kadar da hücumcu bir bek değil. Dani Alves olabilse tadından yenmez ama mümkün değil.

Yerli olmasi lazim ,yabanci hakkini harcamamiz zor gozukuyor. yada yine bu seneki 3luyu tutalim Eboue-Veysel cevirirler orayi.

Veysel ve Sabri alternatif olarak yeterli. Bir tane yabanci sart.

Geri
Üst Alt