Üye Görüşü Sağ Beke Harcanan Para

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
250064661.jpg
250051206.jpg
250013144.jpg

Tarık Çamdal 4.750.000 €

Salih Dursun 2.750.000 €

Veysel Sarı 700.000 €

Toplam: 8.200.000 €

Ortak özellikleri nedir?
Hepsi Sabri'den daha kötü.

Bu parayı adam gibi bir forvete verseydik sorunumuz yoktu şuan.

sabrıyı de boş ver eboue bunlarla top dıye oynar.o da mı yok sabr bunlardan ıyı.korkunç paramız gıttı.

ben defalarca yazdm şener alınmalıydı.ligdekı en kalitelı sag bek hala şener.

Ya tutarsa diye alıyoruz işte her sene birkaç oyuncu, kontenjan olduğu sürece böyle transferler de olacak.

şu parayı bana verseniz hepsinden de daha iyi performans gösteririm .
ulan 22 senedir okuyorum türlü zor sınava girdim ve geçtim ömrüm boyunca bu heriflerin bir senede kazandığı parayı bir arada göremeyeceğim.
Tarık'a birşey diyemem belirsiz bir potansiyeli var ama sabriden de veyselden de ( salih'i saymıyorum bile) çok daha iyi oynardım ben lisedeyken.

Tarık iyi işlenirse çok isabetli transfer. Sabri'de paspas oldu bugün Babel karşısında. Gaza gelip konu açmış adam.

Defansif olarak şu an için kötü.

shero duyan da sabri defans yapiyo sanacak ha.

bugun 1'i ofsayt 1'i duran tobtan mac kazandin ,takim ayni bok topu oynamaya kanatlardan bellenmeye devam etti. camdal her halukarda her yonden sabri'den iyi tobcu ,sabri'nin yaptigi defansi (varsa oyle bisey) yapamayacak da degil yani

shero duyan da sabri defans yapiyo sanacak ha.

bugun 1'i ofsayt 1'i duran tobtan mac kazandin ,takim ayni bok topu oynamaya kanatlardan bellenmeye devam etti. camdal her halukarda her yonden sabri'den iyi tobcu ,sabri'nin yaptigi defansi (varsa oyle bisey) yapamayacak da degil yani
Tarık 10 üzerinden 2 defans yapıyorsa Sabri 10 üzerinden 3 yapıyordur. Bu arada Sabri 5 aydır top oynamıyor. Ofansif olarak Tarık tabiki daha iyi futbolcu ama bir savunma oyuncusu için fazla cılız Telles gibi. Ha hiç biri Galatasaray'ın bek oyuncusu olamaz o ayrı. Transfer politikamızın skandal olduğundan bahsetmeye gerek yok.

Bana göre Tarik Sabri´den iyi ama 4.5 Milyon avroya degecek bir fark yok, hatta cok kücük bir fark var. Ve bunu azilli bir Sabri düsmani olarak bile söylüyorum. Yerli oyuncu alip, para harcamak cok riskli... Ben bunlari yillar önce yazardim hep, ama takan olmadi. Bizim begenmedigimiz oyunculari göndersek, hepsi anadoluda is yapar. Bakiniz Semih Sentürk, adam yeniden dogudu basaksehirde. Dalga geciliyordu adam ile.

Tarık Sabri'den neye göre ne kadar iyi?

Elinde Sabri varken üzerine 5 daha koyayım Tarık alayım diyecek kadar iyi mi?

Şener de Tarık da Veysel de bizim seviyemizde değil. Her zamanki teorimle altyapıdan bir çocuk koysak 3-5 maç bocalar ama sonra en az bunalr kadar oynar.

Sabri'nin defansta Tarık'tan iyi görünmesinin nedeni tecrübe.

Misal bugün Babel'in bir pozisyonu vardı maçın başında. Orada Sabri Babel'i çizgiye itip sol ayakla vurmasını sağladı adam topu dikti.

Veysel veya Tarık olsa muhtemelen topa hamle yapıp Babel'in sağ ayağını açarlardı pozisyon kalede sonuçlanırdı.

Bunun gibi ufak detaylar özellikle beklerde belirleyici oluyor. Ben Tarık'tan umutluyum ama, zamanla kademeyi de derinliğe de markajı da hepsini toparlar.

Hücuma katkısı, sürati falan zaten yerinde.

Aysal baskan sagolsun.

Sabri reys tecrübeye sahip en azindan.
Tarik son gün yerinde en hizli sekilde alinsaydi o kadar pahali olacagini zannetmiyorum. Yekta veya Aydin Yilmaz gibi kazik oyuncu da ekstradan verebilirdik.

veyselle salihi sağ bek diye almak başlı başına fail zaten

önlerine sağ kenar oyuncusu koymadan sahaya sürmek zaten fiyasko

250064661.jpg
250051206.jpg
250013144.jpg

Tarık Çamdal 4.750.000 €

Salih Dursun 2.750.000 €

Veysel Sarı 700.000 €

Toplam: 8.200.000 €

Ortak özellikleri nedir?
Hepsi Sabri'den daha kötü.

Bu parayı adam gibi bir forvete verseydik sorunumuz yoktu şuan.
Ağzına sağlık ayrıca 2,5 milyonluk eboue de var elimizde

Geri
Üst Alt