- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Şener ve Cenk Ahmet'i de alirsak artik ligdeki tüm sag bekleri denemis olacagiz herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
camdal mi sabriden kotu. gidin lan
Şener ve Cenk Ahmet'i de alirsak artik ligdeki tüm sag bekleri denemis olacagiz herhalde.
30 yaşına gelmiş herif, 1 gram yol ya kat etmiş ya katedememis. Her türlü gruplaşmada yer almış. Camdal'a Sabri'ye verilen fırsat verilsin en az Sabri kadar iyi olur. Fener falan almış olsaydı da birkaç seneye "14/15 sezonunun başında 4.5 milyondu şimdi hayatta alamayiz yaaa ühü" yapardınız GG'de olduğu gibi.
N5
Sol bek neyse de sağ bek niye çıkmıyo arkadaş altyapıdan.Ulan o kadar sağ ayaklı defansif adam var ve genç potansiyelli adam var hiçbiri mi sağ bek olmuyo bu ülkede inanılır gibi değil.Sol bek hadi zor çıkıyo ters ayaklı oldukları için de sağ bek stoper yetişmemesi harbiden rezalet.Hiç bi konuda tam değiliz.Bu altyapılar ne işe yarıyo bi türlü çözemiyorum zaten.
Altyapi saglam olsa hepsi cikar sol sag cift ayak farketmez. Bizde altyapidan kac tane adam cikmis son yillarda parmak sayisini gecmez.
Bu konuda bakış açımızı biraz değiştirirsek aslında daha büyük yol katedebiliriz. Şöyle ki altyapımızdan evet bir Puyol çıkmıyor ama şans verildiğinde Semih gösterdi ki Servet, Zan, Neill vb. isimlerden en azından daha kötü değil. Bence daha iyi de en azından kötü değil.
Emre Çolak yıllardır alınan yerli bir çok ortasahadan (Umut'undan, Yekta'sından, BAM'ından) en azından daha kötü değil.
Kızdığımız beğenmediğimiz sabri bile bu başlıkta da geçtiği üzere alınan 3 yerliden de en azından daha kötü değil.
Arda'yı hiç saymıyorum zaten.
Bütün bunların aynı zamanda son derece düşük maliyetli olduğunu da unutmayalım. Alt yapıda mükemmel görünmüyorlar ama biz çok kalitesiz yerlilere milyonlarca lira dökeceğimize 8 yabancımza o bütçeyi ayırıp alt yapı çocuklarını mükemmel olmasalar da araya sıkıştırsak çok birşey kaybetmeyiz.
Çok açıkça söylüyorum ki benim 3-4 maçlarını izlediğim kadarıyla Recep Burak Yılmaz, Emre Tosun, Birhan Vatansever, Sinan Gümüş, Altuğ Taş kesinlikle ama kesinlikle şu anda ligden alınacak 1-2(fazla değil) oyuncu dışında tamamından daha kötü performans ortaya koymayacaklardır.
Bu şekilde bakınca ben Salih, Veysel ve Tarık'ı aratmayacak sağ bekin alt yapıda olduğuna inanıyorum. Belki bir Capone olmayacak ama en kötü Tarık+5 milyon olacaktır bu çocuk.
Hala tarık diyolar şaka gibi her maç geçtiği kanat folloş oluyo kademe yok
orta yok şut yok
bir adam geçiyo diye tarık iyi oyuncumu oluyor
tarık amrabattan daha büyük bir kazıktır bize
sabrinin gözünü bağlayın tarıktan daha iyiydir
diğerlerini saymıyorum zaten malum
ofans yönü sabriden iyiymiş sabri ilk defa oynadı asisti var tarık hemen hemen her maçta oynadı bırakın asisti isabetli ortası YOK!
bir bekin zaten ilk işi savunma yapmayı bilmekti o özelliğide 0 bile değil