Sağ Bek'e Koray Altınay Düşünülmeli

Mete iyi analiz yapar onermisse gormustur bisey bu tip potansiyel degerlendirme islerini seven bir arkadasimiz

Seneri kucuk gorme ama mete :) istatistik olayina ise katilmiyorum buyuk takim beki skora etki edebilmeli

Seneri kucuk gorme ama mete :) istatistik olayina ise katilmiyorum buyuk takim beki skora etki edebilmeli

Sener'in hucumu Gokhan Gonul ile kafa kafayadir neredeyse. Ama savunmasi o kadar kotu ki, uzerine calisip gelistirilebilecek gibi degil.

Edit:

Istatistik olayina gelirsek; oyuncunun bireysel ozellikleri, istatistiklerinden herdaim daha onem arzeder benim anlayisima gore. Ola John Eredevise'de asist ustune asist yapan bir oyuncu iken Portekiz'de kaybolup gitti. Ya da Hakan Sukur'un dogru durust golu yokken Bursa'da, Galatasaray'da efsane oldu. Takima uygun olmasi, istatistiklerinden cok daha onemli. :ka19:

Rize'nin iki bekide bizim beklerden daha sağlam. Özellikle Ali Adnan'dan bir Caner yaratılabilir. Fizik olarak çok güclü, ileri cıkısları iyi ve sol ayağı raket. İleride hava hakimiyeti iyi bir santraforun olsa bol asist yapacak bir bek.

Koray'da fizik olarak sağlam ve ileri cıkısları iyi, ortaları ne alemde bilmiyorum ama en azından rakip hücumcuların ezemeyecegi bir oyuncu olur. Kanatı iyi kapatacagını düsündüğüm bir bek.

Sol beke alternatif olarak gene İshak düsünülebilir. Cünkü diri bir oyuncu, oda kolay kolay ezilmez.

Bir an bizim Koray sandim sonra devamini okudum ismin :D

Koray'da fizik olarak sağlam ve ileri cıkısları iyi, ortaları ne alemde bilmiyorum ama en azından rakip hücumcuların ezemeyecegi bir oyuncu olur. Kanatı iyi kapatacagını düsündüğüm bir bek.

94223.jpg

Ali adnan ingilterede oynasa yeni bale diye lanse edilmisti coktan ve gelisirdi de ama turkiyede oyuncu ya yerinde sayar ya geriler cok nadir kendi calisip gelisen oyuncu var hepsi yillar gectikce kayboluyor ama ali adnan hala buyuk.yetenek herseyiyle

nedense anadolu'daki topçulardan izlediklerimi hiç istemiyorum bunu izlemedim o yüzden soğuk değilim :D

Tarık balonuna 5 vereceğimize bu vasata 1 2 verip alalım mantıklı

Tarık balonuna 5 vereceğimize bu vasata 1 2 verip alalım mantıklı

hicbir anadolu ekibi 1-2 milyona topcu bırakmaz bize

bu topcu icin bile en az 3 milyon avro isterler tahminimce

elimizdeki oyuncular o kadar kalitesizki capsiz anadolu kulüpleri takasta bile kabul etmiyorlar

hicbir anadolu ekibi 1-2 milyona topcu bırakmaz bize

bu topcu icin bile en az 3 milyon avro isterler tahminimce

elimizdeki oyuncular o kadar kalitesizki capsiz anadolu kulüpleri takasta bile kabul etmiyorlar

herkesin eleştirdiği sabri bunlara taş çıkartır bence ha sabride kötü ama bu koray tarık falan daha kötü

Sener, Tarik ve Koray disinda yerli sag bek yok gibi zaten... Ugur Ciftci ve Kamil Ahmet bu 3'lüden daha zayif.

Tarik'tan vazgectik. Sener veya Koray'dan biri gelecek mecburen. isin komik tarafi Sabri bu ikisinden iyi.

tarık gelmesinde ...

sabri orta yapmasını bilebilseydi sağ bek sorunu olmazdı ahh be reyiz yıllardır geliştiremedin kendini komik duruma düşme hariç o alanda mastır yaptın maşallah... :D

Tarik'tan vazgectik. Sener veya Koray'dan biri gelecek mecburen. isin komik tarafi Sabri bu ikisinden iyi.

Isin komik tarafi bence bu yorum olmus. Sener'in defansi bir hayli zayif olabilir, ancak adamin bir macta kestigi isabetli orta sayisi Sabri'nin kariyeri boyunca kestigi isabetli orta sayisindan fazla.

Birini kotulerken Sabri'yi yuceltmeyin lutfen. Sabri yetenekleri ile hicbir sekilde denk olmayan bir kariyer yapmistir; hem maddi hem de manevi olarak.

Bonservissiz olduğunu duyan yönetimimiz düşünecektir diye düşünüyorum.

Linnes'i keser bu eleman gelmesin istemem

Geri
Üst Alt