Sağ Kanat Adayları?

Kanat Transferi İçin Kimin Gelmesini İstersiniz?

• Robert Muric

• Morutan

• Rony Lopes

• Anders Dreyer

• Adam Ounas

• Amine Harit

• Kamil Jozwiak

• Diğer ( Belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
1628516074950.webp

Evet takımımızın kanayan yarası olarak gözüken sağ kanat konusundaki fikirlerimizi yazalım.

Kerem ve Barış'ı sağda değerlendirip sol kanat da bakabiliriz ama bence her ikisi de solda daha verimli oynuyorlar.

Adaylara bakalım.

1. Shaqiri : Nokta atışı bir hamle olur gibi gözükse de hem bonservis hem de maaş açısından makul değil. Eğer kimse almazsa 1 Eylül'de kiralanabilecek oyuncu olarak düşünülebilir.

2. Ounas : Aynı şekilde maaşı yüksek, bonservis belki ucuza halledilebilir, oyuncunun Türkiye'ye gelmek istemediği bilgisi de mevcut.

3. Morutan : Düşük maaşlı ama yüksek bonservisli bir oyuncu, 5 milyon euro olsa koşa koşa gelsin derdim ama fazlası problem.

4. Yarmolenko : İstediğinde oynayan sıla problemleri yaşayan yaşlı bir oyuncu, geçelim.

5. Robert Muriç : Dönemin wonderkidi, son iki sezonda kendisini toparlamış. Açıkçası gerçekten 1.5'a çözülecekse % 100 alınmalı, gerekirse yedek olarak değerlendirilebilir maliyetinden dolayı ama o da Türkiye'ye gelmek istemiyor diyorlar.

6. Jozwiak : Grosicki tarzı bir kanat, playmaker winger rolünü karşılamaz.

7. Levi : Profil olarak uygun değil ama yine de dikine dribblingleri ve güçlü fiziğinden dolayı aday olabilir, ucuza çözüleceğini de düşünüyorum.

8. Trincao : Barcelona'da şans bulması zor gözüküyor, 2 sene kiralama denemesi yapılabilir. Btw Wolwes'a gitmiş.

9. Sarabia : Maaşı ne durumdadır bilmiyorum ama Messi sonrası şansı iyice azalacak, kiralama denemesi yapılabilir.

10. Dennis Man : Parma elden çıkarmak isteyecektir ama ucuza bırakmazlar, bu da kiralık olarak düşünülebilir tabii oyun kurucu kanat rolüne pek uyumlu değil.

11. Keita Balde : Sözleşmesi seneye bitiyor, profil olarak uygun değil ama düşünülebilir.

12. Coman : Daha çok Onyekuru tarzı bir sol kanat bu arkadaş ama sözleşmesi bitiyor, seneye bedava almayı değerlendirmek lazım en kötü ihtimalle.

13. Zivkovic : Bu arkadaş da seneye bedava, Pelkas tarzı bir fırsat transferi olabilir eylüle doğru.

14. Gonzalo Plata : Sporting'de şans bulamıyor, 2023te sözleşmesi bitiyor bence fırsat transferi konumunda.

Benim gözlemim öyle direkt katkı verebilecek tek seçenek Shaqiri, onu almak da çok zor, baskın ve olgun tarzda bir adam gelmeli söylemi biraz boş gözüküyor şu an için.

Yani tecrübeli direkt iş yapacak oyuncu profili pek yok bu bölgede, Ghezzal maaşı yüksek olmasa 3 m euro bonservisle kesinlikle fırsat transferiydi.

Öneriniz varsa bu konu altında belirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
30’luk tecrübe lazim daha ne kadar 20-25 yaş topcusu alacagiz yaw

Ghezzal’a yeniden girmek en makulu gibi gorunuyor, bu hafta ici istanbula geliyor havaalanindan kacirmak elzemdir

Zivkovic derdim hatta paok a gitmeden önce keşke alsaydık dediğim ama yazmışsın
Pavon u isterim. Son senesi kontrat olarak ve parlatirsak güzel bonservis getirir.
Dreyer, ismi geçenler arasında yüksek bonservis ister takımı tahminim.
Şimdilik aklıma gelen bunlar, içlerinden en çok Zivkovic gelsin isterim.

Di Maria aklımda da onun ölüsüne talip çıkar Avrupa'da.
Zivkovic derdim hatta paok a gitmeden önce keşke alsaydık dediğim ama yazmışsın
Pavon u isterim. Son senesi kontrat olarak ve parlatirsak güzel bonservis getirir.
Dreyer, ismi geçenler arasında yüksek bonservis ister takımı tahminim.
Şimdilik aklıma gelen bunlar, içlerinden en çok Zivkovic gelsin isterim.
Pavon'dan Avrupa'da cacık olacağını pek sanmıyorum, Amerika hamlesi ile mal olduğunu gösterdi yeterince.

Bence kiralık bakalım, sürekli bonservis ödeyerek çok fazla da açılmayalım. Bu sene bizim seviyemiz için ciddi miktarlarda bonservis ödedik. 3 sene sonra yine battık naraları atmayalım. 3-4 seneye böldürüyoruz ödemeleri ama bu ülkede döviz kurunun 2 sene sonra nerelere geleceği de belli değil. Tüm gelirlerimiz döviz üzerinden olmadığı için bu da bir tehlike bizim için. 3 sene sonra zenci pipisini avuçlamayalım ekonomik olarak yine.

Yunanistan, Polonya, Çekya gibi liglerden birini bulabiliriz belki uygun miktara. Garry transferi gibi. Iskandinavya pazarı bizi aşıyor gibi artık maddi anlamda.

Dreyer yok mu? Olursa Dreyer + Muric. Muric'I sadece videolarda izledim ve TM'de son 2 senede ciddi anlamda yukseliste + bu seneye 1 g 1 a ile baslamis.
Ilaveten kendi ligine gore en iyi secenek Morutan ama kumar olacagi gercek. Diger Barcali, Psgli oyuncularin buraya gelecegini sanmiyorum.
Dreyer, Morutan ilk 2 adayim ve Muric de en kotu yedek olarak alinmali.

Avrupada U-23 sağ açık asist krallığı

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Despedov bence iyi bir seçenekti ama 3.5 ödemeyip kaçırdık.

Dreyer yok mu? Olursa Dreyer + Muric. Muric'I sadece videolarda izledim ve TM'de son 2 senede ciddi anlamda yukseliste + bu seneye 1 g 1 a ile baslamis.
Ilaveten kendi ligine gore en iyi secenek Morutan ama kumar olacagi gercek. Diger Barcali, Psgli oyuncularin buraya gelecegini sanmiyorum.
Dreyer, Morutan ilk 2 adayim ve Muric de en kotu yedek olarak alinmali.

İzlemedim Dreyer'i o yüzden bir şey diyemiyorum ama Midyat topçularına karşı önyargılıyım.

Geride bekleyen, garip bir oyun oynayan garip bir takım. Geçen sene Slavia'yı 4-1 yenince bir şey sandı herkes de o maçta da bir halt oynamamışlardı.

Geri
Üst Alt