Sağ Kanat Adayları?

Kanat Transferi İçin Kimin Gelmesini İstersiniz?

• Robert Muric

• Morutan

• Rony Lopes

• Anders Dreyer

• Adam Ounas

• Amine Harit

• Kamil Jozwiak

• Diğer ( Belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Di Maria aklımda da onun ölüsüne talip çıkar Avrupa'da.

Pavon'dan Avrupa'da cacık olacağını pek sanmıyorum, Amerika hamlesi ile mal olduğunu gösterdi yeterince.
Amerika cazibe merkezi olmaya başladı g.amerikali topçular için son 1-2 yıldır. 3-4 m gibi bonservis e hiç kimseyi alamazlarsa denenebilir. Yine de ilk tercihim Zivkovic

Amerika cazibe merkezi olmaya başladı g.amerikali topçular için son 1-2 yıldır. 3-4 m gibi bonservis e hiç kimseyi alamazlarsa denenebilir. Yine de ilk tercihim Zivkovic

Düzgün bir karakter olsaydı fena da oynamamışken opsiyonunu çekerlerdi ya da başka takım isterdi, bir de böyle düşün.

Düzgün bir karakter olsaydı fena da oynamamışken opsiyonunu çekerlerdi ya da başka takım isterdi, bir de böyle düşün.
Geri gitme sebebi hakkında açılan tecavüz davası diye biliyorum. Daha sonradan galiba avukatı aklandı gibi bir açıklama yapmıştı. Eğer hala davası muallak ise gelmesin ama o açıklamaya göre istedim.

Zivkovic harika bir yetenek. Geçen yıl beleşti kimse ilgilenmedi trden sanırım uzun süren bir sakatlığından dolayı. Yunanistanda biraz toparlamış gibi. Olmasını isterim. Beleş almak varken para vermek biraz koyar adama ama çok bişey isteyeceklerini sanmam 10 ayı kalmış adama.

shaqir, ounas, sarabia, balde, yarmolenko olmaz çünkü onların maaşını karşılayamayız. 2.5 muslera'dan fiyat kırdığımız için ondan fazla maaş alacak adam en az bi 3 yıl daha gelmez diye tahmin ediyorum. diğerlerini tanımıyorum ama morutan gibi potansiyellerden biri düşük maaşa gelebilir. zaten maaşta o seviyeye çıkabilsek ghezzal'de masadan kalkmazdık. yaşı maşı sıkıntılı ama hem güncel performansı kesin, hem de oyun stili gereği uzun süre daha en azından bu coğrafyada fark yaratabilecek bi herif olduğu belliydi. bizimki yarı piyango olacak, o işe de morutan gibi direkt yüksek bonservisle mi, yoksa gedson gibi yüksek opsiyonla mı gireceğimiz bize kalmış ama ters kanattan şerefini kaybetmemiş feghouli tarzı 10 numaraya yatkın bi oyuncuya deli gibi ihtiaycımız olduğu aşikar. kerem'le, babel'le filan hallolmaz o iş.

Dennis Man için parma 1 yıl daha şans vermez mi acaba?Bu kadar kolay harcamalarını beklemezdim.

shaqir, ounas, sarabia, balde, yarmolenko olmaz çünkü onların maaşını karşılayamayız. 2.5 muslera'dan fiyat kırdığımız için ondan fazla maaş alacak adam en az bi 3 yıl daha gelmez diye tahmin ediyorum. diğerlerini tanımıyorum ama morutan gibi potansiyellerden biri düşük maaşa gelebilir. zaten maaşta o seviyeye çıkabilsek ghezzal'de masadan kalkmazdık. yaşı maşı sıkıntılı ama hem güncel performansı kesin, hem de oyun stili gereği uzun süre daha en azından bu coğrafyada fark yaratabilecek bi herif olduğu belliydi. bizimki yarı piyango olacak, o işe de morutan gibi direkt yüksek bonservisle mi, yoksa gedson gibi yüksek opsiyonla mı gireceğimiz bize kalmış ama ters kanattan şerefini kaybetmemiş feghouli tarzı 10 numaraya yatkın bi oyuncuya deli gibi ihtiaycımız olduğu aşikar. kerem'le, babel'le filan hallolmaz o iş.

Balde 1.8 falan alıyor Ounas da o civarda yani olabilirler.

Yarmolenko zaten böyle giderse seneye 1 m euro maaşla Kiev'e dönecek.

Sarabia ve Shaqiri için ise kulüplerin de bir kısmını karşılayacağı bir anlaşma olabilir en fazla.

Ghezzal'a Beşiktaş geçen sene kiralama bedeli ödemedi, net 2.8lik maaşın 1.3 m eurosunu ödediler, son günlerde böyle fırsat transferleri oluşacaktır.

Balde 1.8 falan alıyor Ounas da o civarda yani olabilirler.

Yarmolenko zaten böyle giderse seneye 1 m euro maaşla Kiev'e dönecek.

Sarabia ve Shaqiri için ise kulüplerin de bir kısmını karşılayacağı bir anlaşma olabilir en fazla.

Ghezzal'a Beşiktaş geçen sene kiralama bedeli ödemedi, net 2.8lik maaşın 1.3 m eurosunu ödediler, son günlerde böyle fırsat transferleri oluşacaktır.

balde aradığımız oyuncu değil bence, ounas olabilir. yarmolenko'da da ghezzal tarzı uygulamaya gidilebilir çünkü artık premier lig için yetmeyen bi adam olduğu belli. sarabia-shaqiri için kulüplerin eli çok rahat, 15. adam olarak bile tutabilecek çapta takımlar, ghezzal 2.5'a filan bağlanırsa 2+1 kontratla her türlü iş yapabilecek bi oyuncu bence, beşiktaş sergen'in sözleşmesindeki gibi domalan kültürünü devam ettirirse yapabilecek bişey yok tabi.

Amine harit Emre mor tarzı oyuncu. Aklında sadece top bana geldiğinde dripling yapayım yeter. Rijekadaki eleman hem fiyat hemde aradigimiz tarza uygun bence

Marcus edwarsıda ekleywlim adminim

Piyasası için konuşulan rakamlar 7-8 m euro oly ye giderken ne olduysa olumsuz sonuçlanmış

Hazır piyasası düşmüşken zorlayalım derim oyunumuza cuk oturur kesinlikle

Marcus edwarsıda ekleywlim adminim

Piyasası için konuşulan rakamlar 7-8 m euro oly ye giderken ne olduysa olumsuz sonuçlanmış

Hazır piyasası düşmüşken zorlayalım derim oyunumuza cuk oturur kesinlikle

Portekizde oynayan İngiliz o rakamlara zor bence.

Portekizde oynayan İngiliz o rakamlara zor bence.
Zor lakin çok yüksek fiyatlara satabilseler şu an çokta epl yolcusuydu nelsson için bir ay önce konuşulan fiyatlar ortada neticede bence zorlamak lazım zaten scout ekibinin haberi olmama imkanı yok bu heriften

Geri
Üst Alt