Mehmet Aslan
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.733
- 8.037
- 2.568
Evet beyler, gündeme gelen adaylara göre kimi görmek isterdiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpaya son verelim.torunoğulları kalsa ghezzal'i salıp rony lopes'i alacaktı. o yüzden ihtmal dahilindeyse ona sulanalım derim. morutan hiçbir şekilde olmuyosa tabi.
Kolpaya son verelim.
Önceliği o olurduniye ghezzal'İ mi tutardı.
Nevzit'e göre Erdal, Lopes'i Haziran ayında bitirmiş. Yönetim almamış. Ekranda izlerken ha s. dedim.torunoğulları kalsa ghezzal'i salıp rony lopes'i alacaktı. o yüzden ihtmal dahilindeyse ona sulanalım derim. morutan hiçbir şekilde olmuyosa tabi.
Nevzit'e göre Erdal, Lopes'i Haziran ayında bitirmiş. Yönetim almamış. Ekranda izlerken ha s. dedim.
Erdal'ı biraz pasifize etmişler. Fiko dönemide öyle olmuştu. Herf zehir gibi ama yönetimler herhalde kerameti kendinde sanıyorlar. Bu Erdal'da biraz yüzsüz ya da hasta bjkli 2.kez kovacak duruma getirdiler hala takıma yardım peşinde. Biz Ahmet Bulut denen iti oyuncu iken ta yıllar önce kovmuştuk herf menajer oldu, ne zaman denk getirse bizden intikam alıyor.yani kalsa sanki bana bütün takımı gene baştan düzer, en ekonomik ölçekte iyi bi takım bırakırdı gibi geliyo. ama bu iş her yıl piyango misali olduğu için hazırcı sergen herifi yedi ve ne kadar one season wonder varsa takıma katıyo. zaten bu herifin etkisi nisan'da filan kesilse sergen takımı satan aboubakar'ı da tutardı takımda sanki.
uğur durantop severBunlardan hangisi en iyi korner kullanıyorsa o gelsin.
ucuz diye.Alın gelin murici, herkesin kanı kaynamış belli![]()
.Bize atanamamış Saint Maximin lazım