Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Valla bende izliyorum tekrar baştan söyleyim kahya kilit adam Sabri Ülker’i o öldürecekdur yaw daha ilk bolumu bile izlemedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bende izliyorum tekrar baştan söyleyim kahya kilit adam Sabri Ülker’i o öldürecekdur yaw daha ilk bolumu bile izlemedik
tavuk neden ismi ile hitap etmis beyefendi dememisYa anlattık ya muzaffer abi bizim eski bir personel yumurtalıkta kümbetin içine indirdik bir kapı buluyor başında bir tavuk ismiyle hitap etmiş muzaffer abiye o gün bugündür şizofren tedavisi görür kurtulamadı
üstad tüm heyecanını kaçırdın izlemeyi yarıda kestimValla bende izliyorum tekrar baştan söyleyim kahya kilit adam Sabri Ülker’i o öldürecek
Allah şifa versinYa anlattık ya muzaffer abi bizim eski bir personel yumurtalıkta kümbetin içine indirdik bir kapı buluyor başında bir tavuk ismiyle hitap etmiş muzaffer abiye o gün bugündür şizofren tedavisi görür kurtulamadı
Evi Sarımazıda evinin açık adresini söylemiştavuk neden ismi ile hitap etmis beyefendi dememis
tavuk bu kadar seyi nerden ögrenmıs üstad sallamasyon gibiEvi Sarımazıda evinin açık adresini söylemiş
Demek sensin videoları yükleyenüstad tüm heyecanını kaçırdın izlemeyi yarıda kestim![]()
Zaten şizofren de dediğine göre orada relicler varmış o tavuk da hazineyi koruyormuştavuk bu kadar seyi nerden ögrenmıs üstad sallamasyon gibi
''spoiler'' içine alalım lütfen üstatDemek sensin videoları yükleyenhayalet de Beykoz baskınından kurtulan Hizbullah’ın gölge lideri
hazineyi tavuk nasıl koruyacak üstad iyi sallamıs adam :=)Zaten şizofren de dediğine göre orada relicler varmış o tavuk da hazineyi koruyormuş
Ya cin işte dediğine göre geleni ahraz edip gönderiyor işte muzaffer ağabeyi paket etti akşamları pipet kullanıyormuşhazineyi tavuk nasıl koruyacak üstad iyi sallamıs adam :=)
Üstad tavuk konusursa bende konusurum neden delireyimYa cin işte dediğine göre geleni ahraz edip gönderiyor işte muzaffer ağabeyi paket etti akşamları pipet kullanıyormuş
Ya tavuk konuşur mu hiçÜstad tavuk konusursa bende konusurum neden delireyim
tavuğun konuştuğunu duyduğun için olabilir mi reisÜstad tavuk konusursa bende konusurum neden delireyim
öyle biryere giriyorsan herseyi goze alırım üstad tavukla oturur muhabbet ederımYa tavuk konuşur mu hiç
İşte embesildi yok ip bağlayın gerilirse çekin beni ya dedik abi esas gevşerse sıkıntı yok mu ya gerginliğini alın ipin diyen bir modeldi orası jandarma bölgesi kamyon parkının ortasında ada etrafı telle çevrili biz yolun karşısından soktuk muzaffer abiyi son hızla bizimle konuşmadan çıktı tünelden hebele hübele diyeöyle biryere giriyorsan herseyi goze alırım üstad tavukla oturur muhabbet ederım
senin paylaştıklarından izliom üstadDemek sensin videoları yükleyenhayalet de Beykoz baskınından kurtulan Hizbullah’ın gölge lideri
senin paylaştıklarından izliom üstad