Sağlık Ekibi, Icardi'yi Tedavisi İçin Arjantin'e Gönderdi

Bu sakatlığın tedavisi nasıl bilen biri aydınlatabilir mi? Grip gibi bekliyor musun evde kendiliğinden mi geçiyor? Yoksa düzenli birşeyler yapıyorlar mı merak ediyorum. Eğer öyleyse hayvan gibi seviyorum seni icardi ama boku çıktı bu işin de

Daha bunun İtalya'sı var. İnstagramda mate çaylı foto gelmedi mi daha. Belki bir havuz başı güneşlenme pozu. İki sene üst üste gelen galibiyetler, attığı goller ve şampiyonluklar ile tölerans gösterdiler. Bu sene gidişat sorunlu. Başarısız sonuçlarda bu seyahatler sorun olur.

Bats devam etsin zaten. Bu sene verim alacağımız son sene de şu işler hoş değil. Seneye zaten unutun icardi falan. Yedek te bırakılmıyor herif. Oyundanda alamıyoruz. Maç içinde de sürekli kopuk oyundan.

gidebilir
hiçbir sakınca görmüyorum
isterse hiç gelmeyebilirde

icardi bir jenerasyonu gsli yaptı

bunun 20 sene sonra bize getirisi en az 1 milyar dolar olur bu jenerasyon ölene kadar

icardiciğimin canına minnet

Öyle özel tedavi, ameliyat vs gerektiren bir durum olmadığına göre ülkesinde biraz zaman geçirmesinde bir mahzur görmüyorum.

Acaba gerçekten sakat mi? Yoksa milli ara ile birleştirip mi gitti? Malum bizim ekip sakatlık konusunda bayaa yalanci

Gidebilir bir gariplik görmüyorum

Sakatlığı ne kadar ciddi artık ondan dahi şüphe duymaya başladım. Aklın Arjantin'de ise Arjantin'e transfer ol reyiz.

Takım o kadar rezil bir durumdaki Icardi'ye dahi tahammül etmekte güçlük çekiyorum artık.

Gitmesinde sıkıntı yok ama bunu açıklıycak olan kulüp olmalı ayrıca sağlam beslenme programı yapmalı onun dışında ha burda bekleyip tedavi olmuş ha orda sanki siz işten 1 hafta rapor alınca tatile yada memleketinize gitmiyonuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tam kendini toparlamisti ,,ay dede gibi gelir kasim aralik gibi anca toparlar artik ikinci yari izleriz :)

Tedavi için Arjantinin bi altı Hindistan. Adam bildiğin gezmeye gidiyor

Gönderemezler, ıcardi ne isterse o olmuştur. Sezon sonu güzelce vedalaşmak gerekiyor, ilk sezon ki icardi büyük heyecandı ama sonrası kabak tadı verdi

Geri
Üst Alt