Sağlık Raporu | Abdülkerim Bardakcı

Nelssonun gönlünü alıp futbol kafasını değiştireceğiz bir kaç hafta bırak onlar gelsin hoca. Çok güçlü oyuncularımız var kontra kovala 30. dakikada maçı bitirirsin.

çöp diyordunuz
oynamasa daha iyi diyordunuz
ne değişti

Üstümüzde bir negatif enerji var, yorgunluk had safhada. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Sakatlığının uzun sürmeyecek olmasına sevindim. Açıkcası endişelenmiştim.

2 hafta dinlenir sıkıntı yok. Aşili koptu vs zannetmiştim ben Allah korumuş

3 hafta yoksa, ocakta ki göztepe macina anca yetisir. Sivas, ts, kayseri maclarini kacirir. Bu da zaten kritik dönem demektir

3 hafta yoksa, ocakta ki göztepe macina anca yetisir. Sivas, ts, kayseri maclarini kacirir. Bu da zaten kritik dönem demektir
Hepsinden daha kuvvetli takimiz. Bir zahmet bu 3-4 maci, Malmo maci dahil, Nelsson ve Metehan gotursun. Yoksa bunlar niye var derim ben kendi acimdan.

Ohhh yırtık vs olmaması iyi ben çok korkmuştum ödem ve gerilme geçer. ayağını sıcak su içine ingiliz tuzu döksün günde 15 20 dk bekletsin ödem mödem kalmaz gerilen kaslarda gevşer :D

Dinlensin işte.nelson de hazır olsun

Hepsinden daha kuvvetli takimiz. Bir zahmet bu 3-4 maci, Malmo maci dahil, Nelsson ve Metehan gotursun. Yoksa bunlar niye var derim ben kendi acimdan.
Nelssona guven 0 bende. Oynadigi tum maclarda sicti bu sezon. Metehan insallah iyi oynar. Kaanin da nezaman dönecegi belli degil. Sonumuz hayir olsun

Aslinda hucum oyuncularimiz daha becerikli olsa 2-3 gol yesek bile her mac 5tane atacak pozisyona giriyoruz da, onlar da masallah gol kacirma rekoru kiriyorlar

Geçmiş olsun, gerçekten Abdülkerim 'i çok seviyorum formda olduğu dönemde ligde Davinson haricinde onun seviyesinde bir stoper de yok senelerdir

İnşallah biraz da dinlenir çok daha kuvvetli döner bu sakatlıktan

Sınırdaymış. Keşke çıkarken O.Ç’ye sövüp sarı görüp cezalı duruma düşseydi.

Geri
Üst Alt