Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.218
- 22.370
- 1.698
Yanlış 22 ay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış 22 ay
O herif iyide çok iyi ayaklara sahip oyuncular lazım. Israrla geriden oynuyor güzel birşey ama ona göre oyuncular lazimFarioli ister misin reis?
SALLAI kanat bek orta sahanin hemen gerisinde top almak icin konuslaniyor okan ileri git ileri git diye isaret yapiyor herif saskin 30 metre falan one cikiyor. Top apo'dan Cuaste'ye geliyor o da sallai'ye oynayacak ama sallai baya ileriye cikmis ya geri apo'ya donecek yada dikine sisirecek.Futbolcuları kendi haline bıraksan daha bize hoş gelen top oynarız. Adam ayagimizdaki pranga doktor
hay ağzına sağlık,pres için deli dana gibi koşmaya gerek yok 2.bölgede kompakt şekilde bekle, takım boyu dar şekilde pas kanallarını kapat, biz bunu jesus dönemi fb depinde ve başak depte yaptık gol yemeden 3-0 ve 7-0 oyuncular koşmadan pres yaptı,mourinho bunu her maç yapıyor rakibi geri püskürtüyor yani,biz artık o şekilde yapmıyor gerçi 2 maç falan yaptık diye hatılıyorum, ayrıca top gezdirme olayını okan hoca istemiyor olabilir çünkü ben antrenman görüntüsünde okan hocanın oyunculara ''topu alınca hemen dikine oynuyoruz vb'' tarzı bi şey dedğini duymuştum ama böyle olmaz ki presi topu kapmak için kullanırsın sonra top çevirir topa sahip olursun ki o arada oyuncular dinlenir, şuanki sistemde asla dinlenmeye vakit yokPres yapmak sadece tek tek rakibin üstüne koşmakla sınırlı bir eylem değil ki zaten.
Rakibe alanı daraltarak pas istasyonlarını kapatarak da pres yapmış olursun. Bizde ise Osimhen oraya buraya deli gibi koşmak zorunda kalıyor, BAY da öyle, Mertens de yapıyordu ama azaldı normal olarak adam 38 yaşında. Bir gün biri sahada yığılıp kalacak onu istiyor Okan herhal. Kafayı yedi iyice.
Top tutamıyoruz yav, takım biraz top gezdirir oyuncular dinlenir. Bizde ise hep uzun top sonra koş babam koş. At mı lan bunlar. Kalende zaten kenarlara uzun top atmamak için yemin etmiş bir kalecin var her uzun top anında kaleme tehlikeli atak olarak dönüyor.
Vallah bıktım usandım artık
Katılmakla birlikte, Fatih hoca sen gelişinde (ne yazık ki ligde 13. Olduğumuz sene) Avrupa liginde harika oynadı, hemde rumenlerle… yine de yediler hocayı.. denge iyidir.. her iki kulvarı da götürecek şekilde gitmeliyiz…Ben halı saha haricinde futbol oynamamış yalnızca sıkı bir Galatasaray taraftarı, iyi bir futbol izleyicisiyim. Okan Hoca ligimizde başarılı ligi çözmüş bir hocadır kabul. Fakat bu bir Fenerli için gayet yeterliyken bir Galatasaray taraftarı için yetersizdir. Bizim için ilk öncelik Avrupa'dır. Bizim için başarılı hoca ligde şampiyon olup Avrupa'da da ses getirmelidir. Bizi böyle alıştırdılar.
Lakin hocamızın oyun görüşünün bu kadar az olması beni şaşırtıyor ve çokta üzüyor. Gidişatı hiç mi hiç göremiyor. Oysa bu futbol ne zor ne de karmaşık birşey değil. Senin benim gördüğümü göremeyen bir adama nasıl güvenelim?
Bu iki ayaklı bir eleme maçı. Deplasmana çıkıyorsun. Kadron eksik. Yine de önce kazanmak kurgusuyla maça bir çıkarsın. Ama baktın ki olmuyor daha ilk yarıda maçı okur stratejini değiştirirsin. Rövanşı düşünüp ona göre harekete başlarsın. Zaten yapabileceğin 2 bilemedin 3 hamle vardır. Kuantum Fiziği değil bu futbol.
Vasatlık kötü birşey değil, ifrat ile tefrit kötü olanıdır. Vasat deyip kendince aşağıladığın adam Okan hocayı sahadan sildi. Ayrıca şunu ne zaman öğreneceğiz, artık bireysel olarak td dönemi bitiyor, teknoloji ile beslenen ekiplerin devri başlıyor..Farioli, montella vs va şu vasatlıktan kurtulun lütfen.
Bjk hocası olacak adamların bizde ne işi var.
Hacı abi kaç aya tekabül ediyor bu MR sonuclarıSALLAI kanat bek orta sahanin hemen gerisinde top almak icin konuslaniyor okan ileri git ileri git diye isaret yapiyor herif saskin 30 metre falan one cikiyor. Top apo'dan Cuaste'ye geliyor o da sallai'ye oynayacak ama sallai baya ileriye cikmis ya geri apo'ya donecek yada dikine sisirecek.
bu sekilde uzun top atip sekerse almaya yonelik bir oyun anlayisi guduyor
Evet, aşırıya kaçıyor geride oyun kurmada ve bir de oyun şablonlarının dışına çıkmıyor. Hep aynı oyun.. td rakibe ve şartlara göre oyun sisteminde değişiklik yapabilmeli..O herif iyide çok iyi ayaklara sahip oyuncular lazım. Israrla geriden oynuyor güzel birşey ama ona göre oyuncular lazim