Sağlık Raporu: Belhanda'nın Mandibula Kemiğinde Kırık

Ne kadar oynamayacak aciklama yapilsa bari

Fener macinda oynamali, emreyi yerle bir ettigini gormeyi hangi galatasaray aşkıyla yanıp tutuşan taraftar istemez?

Ne kadar kızsam da takımda en önemli pozisyonda oynuyor ve yedeği yok. Çabuk dönse bari.

ne kadar sevmesemde futbolcumuzun sakatlığına sevinecek değiliz

geçmiş olsun kralhanda

Futbolculugunu seversin veya sevmesin herkesin kendi bilecegi bir is , ama bu adam bir aile babasi 2 yerden cenesi kirilmis ciddi bir sakatlik yasadi. Iyi olmus ve sezonu kapatir gibi laflari soylemek buyuk ayip ve insanlik disi bir dusuncedir.

Gecmis olsun ve umarim bir an once sagligina kavusur.

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

valla içinden dua ettim yalan yok.sakatlansın yada kırmızı felan görsünde 1-2 ay rahat edelim diye.çünkü kendisini kesemezdi fatih hoca kalbini kırmamak için.şimdi
ömer-lemina-n'zoni ile çok iyi bir geçiş oyunu takımı olduk.tempo ve hızlı oyunda sıkıntı çekmeyiz.ama bek sorununu halletmeliyiz.

4 veya 5 kere ihracin kapisindan donunce kolay kolay sovemiyosun renktas

@Ünsal Vardar moderatorumuzle hemso olmamiz hasebiyle sıcak baglantilara sahibim. Velhasil saymak istiyorsan bana özelden yazabilirsin ve ben burdan senin adına sayabilirim rengim. Moderatorumuz beni kollayacaktir dusuncesindeyim.

Formayi en fazl 1 veya 2 hafta birakir benim tanidigim Belhanda 1 ay 2 ay Belhanda icin cok uzun bir sure ne yapar eder doner .

Kaç ay yok acaba? Bunu tespit edemiyorlarsa sıkıntı demek.

Geri
Üst Alt