Sağlık Raporu | Davinson Sanchez

Baba yediğimiz gollerde stoperler orta saha çizgisinde karşılıyor rakibi. Önde basmak için rakip ceza sahasında oynamak mı gerekiyor ?
Manu maçında daha dengeli, Bayern maçında daha önde oynadık bahsettiğim bu. Kesinlikle aynı yoğunlukta oyunlar değildi. Burada Manu'ya galibiyet daha çok lazım. O yüzden dengeli oyun oynarız diyorum ben.

Manu maçında daha dengeli, Bayern maçında daha önde oynadık bahsettiğim bu. Kesinlikle aynı yoğunlukta oyunlar değildi. Burada Manu'ya galibiyet daha çok lazım. O yüzden dengeli oyun oynarız diyorum ben.
Bayern maçı gibi olacak ve bence bu sefer atacağız ha atamazsak sonuç malum.

Bittik biz. Tüm oyun tarzımızı değiştirmek zorundayız. Hele bir de Abdülkerim yetişmezse...

Sanchez umarım oynar,ama oynamazsa yerine kesinlikle Nelson oynamalı.nelson bu kadar elestirilecek gömülecek adam değil . maçta bile bile hata yapacak kadar karaktersiz de kesinlikle değil.. taş gibi oynar..

Çok kötü oldu bu :crushed: Tam olması gereken maçta olmayacak. Nelson da kötü oyuncu değil, son şampiyonlukta da katkısı büyüktür muhakkak ama bu seneye çok kötü başladı ve süre aldığı maçlarda da Galatasaray'ı kafada bitirmiş bir küskünü oynadı.

Açık konuşmak gerekirse Nelson'a bu maç için güvenemiyorum. Kaan - Abdülkerim tandemi çıkalım desek bu sefer de orta sahada yumuşak kalırız. Tüh be tam zamanıydı :crushed:

Sanchez yoksa, ne stoperde ne orta sahada risk alinmamali. Kaan orta alanda devam etsin, Nelsson stoper. Cok kotu bir zamanlama malesef. Sansimiz yokmus.

ne alaka yahu. hadi önceden aldı davinson u ama başka topçu böyle sıkıntı yaşadı. o zaman ne diyecektik? müneccim mi bu adam
Müneccim olmaya gerek yok Emrah skoru aldıysan yıldızları dinlendirirsin 2 gün sonra tarihin en önemli maçlarından birine çıkacağız.

Daha öncede düşüncem aynıydı lakin dünkü ts maçı dunku maçtan sonra önceliğim tamamen lig şampiyonluğu,şampiyonluğu alamazsak seneye tezegi avuclariz

Bilmiyorum demek ki Davinson çıkmalıydı Barış yerine
Baba aslında direkt Nelson ile de başlayabilirdik ama sakatlanma ihtimali hep var antrenmanda da sakatlanabilirdi. Hamama giren terler yapacak bir şey yok. Yine de ben Icardi mevzusu gibi spekülasyon olabilir mi diye düşünüyorum. Kulüp 5. Derecede zorlanma dese hayır ben gördüm 2 mi diyeceğiz?

Gene bir iletişimsizlik hakim kimi 2 hafta kimi 1-1.5 ay diyor artık kulüp tarafından rakamsal olarak yaklaşık bir sayı vermesi lazım. Zaha ve Ziyech süreçlerinde olduğu gibi bu sene sakatlıklarda ne olduğunu hiç anlamadık yine ortada bir karmaşa var.

Geri
Üst Alt