Sağlık Raporu | Davinson Sánchez

Konyaspor,young boys,gaziantep,young boys ve adana demirspor maclarini kacirir

Daha sonra milli ara var zaten rize maci ile tekrar takima katilir

Nelsson büyü müyü mü yapiyor.
Davinsonu satacaklar aga yok sakat makat salliyorlar. Davinsonu satani bizde satariz

Nelsson ve Abdülkerim muhtemelen bu dönemde harika oynayacaklar. Hem kendilerini affettirmek, hem de Sanchezin partneri olabilmek için.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecmis olsun. Uzuldum. Zorlanacagimiz açık. Ote yandan Metehan icin onemli bir fırsat. Umarım değerlendirir.

Senede 20-25 maç anca oynuyor valla bu sakatlık işi en büyük handikabı bu adamın.

Tezeğe yan basmışız
Kerem Demirbay oynar artık stoperde. Yaz boyu talim yaptı

Siz nasil maç seyrediyorsunuz sona doğru attığı depar dan sonra eğildi bacağını tuttu değişiklik isteyecekti değişiklik hakkı yoktu hatta maç forumunda davinsonun sakatlığına çok üzüldüm yazmistim umarım kısa sürede doner

yaw sanki sanchez'den maldonado'ya düştük.

tamam farklı stildeler ama nelsson da baba stoper yaw.

ona göre oynarsın oyununu bitti gitti.
Davinson'dan önce normal geliyordu ama şimdi aşırı gözüme batıyor. Davinson her kornerde tehlike yaratıyor. Nelson'da böyle bir olay yok. Sadece sırf bu yüzden bile Nelson'un yerine yazarım kornerlere aşırı önem veren biri olarak.

Bir de ben bu takımın atletizmi düşük temposuz heriflerle oynamasından bıktım. İlk 11'lerde Demirbay yerine Berkan, Ziyech yerine Barış veya Kerem, Icardi yerine Şuayip yazmamın ana sebebi de bu. Davinson Nelson olayı da keza böyle.

Davinson'dan önce normal geliyordu ama şimdi aşırı gözüme batıyor. Davinson her kornerde tehlike yaratıyor. Nelson'da böyle bir olay yok. Sadece sırf bu yüzden bile Nelson'un yerine yazarım kornerlere aşırı önem veren biri olarak.

Bir de ben bu takımın atletizmi düşük temposuz heriflerle oynamasından bıktım. İlk 11'lerde Demirbay yerine Berkan, Ziyech yerine Barış veya Kerem, Icardi yerine Şuayip yazmamın ana sebebi de bu. Davinson Nelson olayı da keza böyle.
enseyi karartma, boşver. rahat ol.:ka:

Belli oldu bu arkadaşta fenerdeki fred gibi her an sakatlanma ihtimali olan isimlerden.

Geri
Üst Alt