GSC Haber Sağlık Raporu: Gabriel Sara

Şu anda en önemli adamımızın en önemsiz maçta oynatmanın bedeli işte.
Kupa maçına as kadroyla çıkılmalı diyenler kına yaksın.
Ve sakatlandığı pozisyonda kazandığımız penaltıyı kaçırana da selam olsun. Hep galibiyet gitti hemde en iyi adamımız.
Yazın orta saha almayan yönetim ve gerekmiyor diyen hocamız bari bu sefer doğru karar verip o bölgeye transfer yapsın.

..

images (65).webp

Baktik maglubiyet yok sakatlik haberinden sonra hocaya sallayalim bari

Biz noksan zekali cimbomlulariz

Bazıları hocayı niye kabullenmiyor anlamak güç.

Ayni istatistikleri terim yapsa toshacklarinin heykelini dikerdi taraftar yeni tesislere.

Okan hoca yapinca rakipler cok zayif, anadolu takimlari, young boya malmo. Hedef mac kazanamiyor bla bla bla

Bizim için kötü oldu ama şu bakımdan da iyi oldu bu takımın orta sahaya ihtiyaç duyduğunu daha net göstereceğiz.
Ligin ilk yarısında torreira ve sara ikilisine çok yük bindi hatta bu ikilinin yedekleri o kadar kötü ki Okan hoca maçta sara'yi çıkarınca elestiriliyordu. Bırak yokluğunda aratmayacak oyuncuyu 10 dk idare edecek bile Oyuncumuz yok orta sahada

Harbiden ben böyle şanssız bir takım görmedim ya. İcardi sakatlanır sonra gider takımın en iyi oyuncusu Gabriel Sara sakatlanır. Yemin ediyorum birilerinin ettiği bedduaların esiri olduk. Çabuk gel. Sana çok ihtiyacımız var Ligin en iyi 8 numarası, Maestro Gabriel Sara
-kycal0.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu muhabirlere ne diyecez ki

1-Gssözlükte noname biri sakatlandı yazmasa haberleri yok

2-adam yazdıktan sonra burhan kulüpten 5 kişiyle görüşüyo kimsenin sakatlıktan haberi yokmuş sadece 1 kişi mra girecek demiş iki ihtimali de yine cebe koymuş usta muhabir!

3-haluk akşam yayınında galiba sara başakşehir maçında olacak derken haluğu kap gibi gören burhan yine sazan gibi atlayıp sağlık ekibinin önemli bir şeyi olmadığını söylediğini söylüyo

Sonuç adam 1 ay yok

Allahın keli sus artık susssssssss
Ne 1 ayi ya kafayimi yediniz?

Şu anda en önemli adamımızın en önemsiz maçta oynatmanın bedeli işte.
Kupa maçına as kadroyla çıkılmalı diyenler kına yaksın.
Ve sakatlandığı pozisyonda kazandığımız penaltıyı kaçırana da selam olsun. Hep galibiyet gitti hemde en iyi adamımız.
Yazın orta saha almayan yönetim ve gerekmiyor diyen hocamız bari bu sefer doğru karar verip o bölgeye transfer yapsın.
Sakatlik bu arkadasim macin ne oldugu onemlimi idmanda carpisip sezonu kapatanlar var adami zaten yarim saat oynatti son pozisyonda sakatlandi buna elden birsey gelmez

Ozaman demirspor maci onemsiz osimhen oynamasin ya sakatlanirsa

Icardi gittikten sonra taraftarda sakatlik sendoromu olustu sara genc oyuncu doner 2 haftaya birsey olmaz

Bomboş bir maç yüzünden başımıza gelene bak. Çok kötü oldu

Haalandin yedegini soyler misiniz ya da kane'in

Biz stoper sağ bek derken takımımız forvet ve sol bek kovalıyor. rotasyon işi zaten komedi.

Kötü oldu

En form da oyuncumuz sara’ydi

Eksikligini hissederiz ama yerini bir sekilde doldururuz diye düsünüyorum

Bıraksaydık da yenilseydik ya hakkaten kıytırık bir kupa maçı için gerek var mıydı bunları yaşamaya?

Geri
Üst Alt